25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVedete obsedate de mentinerea siluetei

Vedete obsedate de mentinerea siluetei

De la imaginea de sex-simbol, cu siluete zvelte si forme rotunjite, unele vedete feminine au ajuns sa aiba muschii practicantilor de wrestling sau aspect de sceptru. Multe dintre doamnele-model arata astazi total neplacut. Nu pentru ca s-ar fi ingrasat, ci tocmai pentru ca s-au straduit sa ramana tinere si slabe.

» Vorba romaneasca "ce-i prea mult strica" se aplica cu succes in cazul unor celebritati care, de dragul de a se mentine in forma, exagereaza cu atrenamentele. Madonna este un exemplu clasic, cu venele ei de proportii care ies la iveala intr-o maniera total inestetica. Ea are o adevarata obsesie pentru intretinerea corpului, practicand mai mult de patru ore in fiecare zi pilates (un tip de fitness care dezvolta musculatura), yoga, inot, ciclism si ridicare de greutati. Desi expertii in fitness si-au spus parerea in presa, cum ca Madonna isi pune corpul la grea incercare, regina muzicii pop continua in stilul sau, declarand ca nu vrea sa se ingrase. Asa ca isi dedica in continuare viata exercitiilor, facand invidios orice barbat cu muschii sai.

» Nici Renee Zellweger, frumoasa din "Chicago", nu e departe. In 2003 a trebuit sa ia 15 kg in greutate pentru rolul din "Jurnalul lui Bridget Jones", ajungand de-a dreptul grasa. Dupa multa yoga, inot si catarari si cu o dieta bazata pe peste, orez si legume, a ajuns la fel de repede la marimea 0. "Imi place sportul, imi place sa alerg pentru ca atunci am timp sa ma gandesc la orice si sa scap de frustrari", a spus ea. Asa se face ca astazi Renee Zellweger apare in lume foarte supla, dar cu muschii iesiti intr-un mod respingator de sub rochiile stramte. si, de inteles, a refuzat sa mai joace in a treia serie a lui "Bridget Jones"!

» La aceeasi categorie o gasim si pe Sarah Jessica Parker. Focoasa din serialul "Totul despre sex", cea cu contururi delicate ale bratelor, a trecut de 40 de ani si a ajuns versiunea feminina a lui Batman, dupa aceleasi exercitii de yoga, dar si alergari, karate sau calarie. Cu cativa ani in urma, actrita soca publicul aparand foarte slaba la numai o luna dupa nasterea unui bebelus. Astazi si-a pierdut ultima urma de feminitate si, sub rochiile semnate de creatori celebri, cu care ii place sa se afiseze, lasa sa se ghiceasca un piept masculin si muschii lui Van-Damme.

» Angelina Jolie pare si ea a fi inaintat in varsta mai mult decat era normal. In incercarea de a arata cat mai bine, vedeta a uitat de efectele negative ale scaderii in greutate. Obrajii ii sunt supti, degetele scheletice, iar venele, in lipsa unei minime mase de grasime care sa le acopere, ies in evidenta ca o harta sinistra. Se stie ca sotia lui Brad Pitt este o veche practicanta de kickboxing, un sport care arde un numar impresionant de calorii (600-800 intr-o ora). Numai ca in loc sa o mentina tanara, antrenamentele si dieta au facut-o sa imbatraneasca prematur.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă