11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialUTA, liderul temător de retrogradare

UTA, liderul temător de retrogradare

UTA Arad suflă şi în iaurt. După ce şi-a propus promovarea în prima ligă la capătul sezonului trecut şi a scăpat ca prin minune de o retrogradare în liga a treia în pauza competiţională, arădenii adoptă politica paşilor mărunţi. Cu un nou finanţator la echipă şi cu un lot care este completat pe zi ce trece, alb-roşii au acumulat două victorii clare în primele două etape, cu FC Argeş şi ALRO Slatina. Alături de Petrolul Ploieşti, campioana provinciei este singura echipă din seria B a ligii secunde care a acumulat şase puncte, iar jocul echipei pregătite de Roland Nagy promite. Cu toate acestea, oficialii “Bătrânei Doamne” nu vor să-şi scoată din cap drept obiectiv “salvarea de la retrogradare”.

Pocuca a revenit

“Noi vrem să câştigăm fiecare meci. E adevărat că am început bine, dar nu vrem să ne mai hazardăm în pronosticuri. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Acum avem un meci tare la Deva, unde mergem tot după cele trei puncte”, a declarat antrenorul secund al arădenilor, Dan Stupar, imediat după ultimul succes din campionat. Stupar a fost, însă, contrazis de către noul patron al UTA-ei, Florin Macavei, fost finanţator la Fortuna Covaci. Prin transferurile făcute, omul de afaceri anulează, practic, gândul de a lupta pentru rămânerea în liga a doua. “Important este să recâştigăm lumea care venea la stadion. Acest lucru se poate face doar prin rezultate, care sunt sigur că vor veni în cel mai scurt timp, mai ales că vor mai veni câţiva jucători”, a spus Macavei. Iar primul jucător promis în aceste zile a fost rezolvat luni, când sârbul Predrag Pocuca a revenit, practic, la Arad, după ce transferul său la Poli Iaşi, noua echipă a lui Ionuţ Popa, a căzut.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă