19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialUrmărirea penală în cazul patronilor Colectiv a fost EXTINSĂ

Urmărirea penală în cazul patronilor Colectiv a fost EXTINSĂ

Urmărirea penală în cazul celor trei proprietari ai clubului Colectiv a fost extinsă, după ce zeci de persoane au depus plângere penală împotriva lor pentru vătămare corporală, potrivit Digi 24. 

Patronii clubului Colectiv, Costin Mincu, Alin Anastasescu și Paul Cătălin Gancea au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, pe 3 noiembrie. 

Alin George Anastasescu este din Voluntari, judeţul Ilfov şi are 28 de ani, Costin Mincu are 36 de ani şi este din Bucureşti, iar Paul Gancea are 28 de ani şi este tot din Bucureşti. Colectiv Club SRL, înfiinţată în octombrie 2014, a avut o cifră de afaceri de 45.000 de lei în 2014.

Clubul Colectiv îşi desfăşura activitatea în baza declaraţiei pe propria răspundere, reprezentanţii Autorităţii Locale Sector 4 neavând competenţe în a controla respectarea normelor PSI, susţine Primăria sectorului 4, în declaraţie precizându-se că în bar/club sunt 80 de locuri pe scaun.

La concertul din seara tragediei, unde intrarea a fost gratuită, au asistat circa 350 de persoane, conform estimărilor participanţilor. Până în acest moment și-au pierdut viața 48 de persoane. 

Cele mai citite

Nicușor Dan și problemele nerezolvate ale traficului bucureștean

În 2020, Nicușor Dan promitea o rezolvare rapidă a situației infernale a traficului din Capitală, prin colaborarea cu un specialist adus din New York...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

Putin depune jurământul pentru cel de-al cincilea mandat de președinte al Rusiei

Vladimir Putin depune jurământul de președinte al Rusiei, la începutul celui de-al cincilea mandat de șef al statului. Ceremonia se desfășoară la Moscova, la Palatul...
Ultima oră
Pe aceeași temă