18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Şase morţi, într-un accident la Cernavodă. Şoferul avea dosare penale pentru...

UPDATE. Şase morţi, într-un accident la Cernavodă. Şoferul avea dosare penale pentru conducere fără permis

UPDATE. Şoferul care a provocat accidentul rutier de duminică seară, când şase persoane, între care trei copii, au murit după ce maşina în care se aflau a căzut într-un canal de aducţiune, la ieşirea din Cernavodă, avea dosare penale pentru conducere fără permis, conform Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, în anii 2008 şi 2009 pe numele lui Vadet Memet, bărbatul aflat la volanul maşinii căzute în canal, au fost întocmite două dosare penale pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, oamenii legii precizează că în urma verificărilor făcute în bazele de date a reieşit că bărbatul nu avea permis de conducere emis de autorităţile române.

—-

UPDATE. Trupul celui de-al treilea copil aflat în autoturismul care, duminică seară, a căzut de pe un pod, în zona localităţii Cernavodă, într-un canal de aducţiune, a fost găsit, luni, de scafandrii de la ISU Constanţa, în urma accidentului alte cinci persoane pierzându-şi viaţa.Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dobrogea”, trupul copilului de nouă ani a fost găsit în apele canalului de aducţiune, în apropiere de locul unde căzuse autoturismul, conform Mediafax.

Trupul neînsufleţit va fi dus la morgă pentru necropsie.

UPDATE: Scafandrii caută trupul unui al treilea copil în apele canalului de la Cernavodă, conform Mediafax.

Rudele celor cinci persoane moarte susţin că în autoturism ar fi trebuit să se mai afle un copil.

De asemenea, anchetatorii spun că şoferul maşini, un cetăţean de etnie turcă, nu figurează în baza de date a Poliţie Române ca fiind posesor al unui permis de conducere.

Cinci persoane au murit, duminică, după ce au căzut cu maşina de pe pod, la Cernavodă, conform B1 TV. Printre victime se află şi doi copii.

Accidentul a avut loc pe DN 22C, în afara localităţii Cernavodă, în zona unei staţii de pompare a apei, conform Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, autoturismul de teren în care se aflau cinci persoane, doi bărbaţi, o femeie şi doi copii cu vârsta de până în zece ani, circula pe DN 22C, dinspre Cernavodă către localitatea Ştefan cel Mare. La un moment dat, în timp ce traversa un pod rutier peste un canal de aducţiune, şoferul, un bărbat în vârstă de 44 ani din Constanţa, a pierdut controlul volanului, iar maşina a lovit balustrada de protecţie din dreapta sensului de mers şi a căzut de pe pod în apă.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD, precum şi o echipă de scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dobrogea”. După aproximativ patru ore s-a reuşit scoaterea autoturismului din apă, care avea o adâncime de aproximativ şapte metri, maşina fiind ridicată cu o macara a unui agent economic din Cernavodă.

În autoturism au fost găsite trupurile celor cinci persoane, care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului.

Pe toată perioada intervenţiei de scoatere a autoturismului din canalul de aducţiune a fost necesară blocarea DN 22C şi devierea traficului prin oraşul Cernavodă. Circulaţia în zonă a fost reluată după aproximativ cinci ore.

 

Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...
Ultima oră
Pe aceeași temă