20.8 C
București
miercuri, 5 iunie 2024
AcasăSpecialUPDATE 2. Prefectul Capitalei Mihai Atănăsoaei a demisionat

UPDATE 2. Prefectul Capitalei Mihai Atănăsoaei a demisionat

UPDATE 2: Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, şi-a dat demisia, miercuri, potrivit unui comunicat al instituţiei, relatează Mediafax

Biroul de Presă al Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti anunţat că Mihai Cristian Atănăsoaei a depus la Ministerul Administraţiei şi Internelor demisia sa din funcţia de prefect al Capitalei. Guvernul urmează să ia act de încetarea raporturilor de serviciu ale acestuia prin hotărâre de Guvern.

În perioada 12-17 aprilie 2012, Atănăsoaei se află în concediu de odihnă, conducerea instituţiei fiind asigurată de un subprefect.

 

UPDATE: Întrebat în conferinţă de presă, prefectul a refuzat să facă orice comentariu pe acest subiect, însă nu a negat.

În 11 martie 2009, Mihai Atănăsoaei, pe atunci consilier în Consiliul General al municipiului Bucureşti (CGMB), candidat din partea PDL la alegerile parlamentare din 2008, a fost numit de Guvern în funcţia de prefect al Capitalei.

 

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, intenţionează să demisioneze, miercuri, pentru a candida la alegerile locale în sectorul 5 Bucureşti, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Cele mai citite

Ambasada Suediei în România și Green Tech & Film Festival Prezintă: „Inovație și Tehnologie Suedeză pentru Sustenabilitate”

Ambasada Suediei în România, în colaborare cu Green Tech & Film Festival, anunță premiera unei panel captivant intitulat „Inovație și Tehnologie Suedeză pentru Sustenabilitate”,...

România, doar o remiză albă cu Bulgaria, într-un meci amical

Naţionalele de fotbal ale României şi Bulgariei au terminat la egalitate, 0-0, marţi seara, într-un meci amical jucat pe Stadionul Steaua din Bucureşti, penultimul...

Ciucă promite un lac de acumulare în județul Botoșani care să ofere apă dar să nu afecteze aria protejată

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, promite că "doar o administrație liberală" va putea amenaja, în județul Botoșani, un lac de acumulare care...
Ultima oră
Pe aceeași temă