18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialUntitled stire

Untitled stire

In acest weekend, mai mult ca niciodata, impulsionat de niste persoane apropiate, Pestii au agenda alcatuita de la A la Z, minut cu minut. Numai ca, din pacate, oricat de frumos ar parea totul, nativii ar trebui sa renunte la tot ce au planuit.

Fie ca vremea nu este favorabila, fie ca intervine ceva de ultim moment, ei nu mai trebuie sa-si faca alte planuri, nici nu mai au timp de asa ceva, ci doar sa renunte complet la cele ce si-au dorit intr-o prima faza. Restul devine o simpla improvizatie, care insa nu se va dovedi mai prejos decat ce au visat anterior.

Totul depinde de inspiratia de moment ce se va dovedi un colac de salvare pentru ei. Chiar mai mult decat atat, vor vedea, tot minut cu minut, ca viata le este darnica, cu clipe de veselie alaturi de un anturaj, asa ad-hoc cum va fi el, care le va mentine tonusul la cote din cele mai inalte, unde mai pui ca se poate intampla sa gaseasca si idei valoroase pe care si le interiorizeaza pentru o valorizare ulterioara.

Asta este valabil pana spre ziua de miercuri. Atunci apare la orizont o anume primejdie care se refera indeosebi la viata dvs. personala, dar cu implicatii in viata profesionala, este poate vorba despre ceva din trecutul dvs. care va ajunge din urma.

Trebuie sa fiti critici fata de dvs. insiva, mai putin deschisi la aliante improvizate, sa nu aveti incredere in nimeni, dar mai ales sa pregatiti armele de atac. Acum atacul este arma dvs. forte, este o sansa, poate singura dvs. arma care functioneaza pentru a ramane pe linia de plutire. Sigur, familia va este singurul aliat in aceasta situatie, dar nu pe post de confident, cat de sustinator virtual intr-o lupta care este doar a dvs.

Veti vedea ca in scurt timp, mai putin razboinicul Peste se va descurca mai usor decat a sperat, nu va folosi poate o mare parte din arsenalul din dotare, ci se va strecura prin situatie maiestuos. Referitor la finante, sa stiti ca veti avea o mica pierdere, poate este vorba despre niste datorii uitate, evident la stat, care acum va ajung din urma.

De data aceasta nu familia restransa va ajuta, poate este vorba despre niste artificii financiare pe care le faceti cu banca si care va scot de la ananghie. Referitor la sanatate aveti ceva necazuri digestive, iar in viata sentimentala apar surprize la care visati demult timp.

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă