23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialUntitled stire

Untitled stire

In acest weekend Varsatorul va avea parte de o viata mai alerta ca de obicei. Totul se va intampla contracronometru, orice intalnire se va petrece cu ochii pe ceas din multe motive.

Si pentru ca Varsatorul are multe alte programari pe care e musai sa le onoreze, dar si pentru ca nu are starea de a sta locului o clipa. In realitate mai este ceva care arde la propriu in viata acestui nativ, si anume ca de fiecare data el se asteapta fie la un castig la propriu, dar si pentru ca starea lui actuala este una tranzitorie, el cautand solutia multumitoare pentru un viitor mai stabil.

Mai ales din punct de vedere profesional, care atrage dupa sine considerentele financiare, cel putin asa considera el. Chiar si acele deconectante conversatii vor fi marcate de acet imens interes. El va vorbi tot ceea ce trebuie, nimic mai mult, va reusi sa creeze placere interlocutorului, care insa curand va sesiza ca toata vremea a fost pierduta cu simple palavre.

Varsatorii vor fi precauti, mai ales ca unele intreprinderi ale lor sunt inca in faza de negocieri si vor sa-si pastreze inacta prioritatea. Nu vor ca cineva sa le fure pontul sau sa le puna piedici. In general Varsatorii vor fi secretosi, dar acum mai mult ca oricand vor excela in a se face placuti fara sa lase nicio indoiala ca ar avea in gand alte preocupari.

Nu este comod sa ai in preajma acum un Varsator, si asta mai ales pentru ca ei joaca o miza mare, joaca incordat, iar asta ii face imprevizibili, devenind chiar agresivi pana la a fi in stare sa rupa orice relatie cu cei care le stau in cale. Varsatorii au iesit la atac cu tavalugul. Pe de alta parte in viata lor personala a intervenit scadenta referitor la luarea unei decizii majore.

Au amanat acest moment cat au putut, iar acum se apropie clipa cand trebuie sa scoata capul din nisip. Sigur, ei vor sti sa faca fata poate ireprosabil situatiei, iar argumentele sa li para ca sunt de partea lor, numai ca exista un sentiment interior de vinovatie care ii obliga acum sa fie sinceri pana la capat.

Ei trebuie sa reia o relatie pe care au abandonat-o de mult timp si asta le este cam greu de facut. Din pacate, sub acest aspect nimeni decat dvs. insisi nu va poate sfatui mai bine. Satatatea este fara cusur, referitor la bani inca faceti manevre pentru a ajunge la cotele stabilite.

Cele mai citite

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...
Ultima oră
Pe aceeași temă