16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialUnde mergem de Sărbători? Oferte early booking

Unde mergem de Sărbători? Oferte early booking

A început numărătoarea inversă pentru cei care doresc să beneficieze de ultimele oferte early booking pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Agenţiile de turism se întrec în oferte din ce în ce mai atractive, iar cei care doresc să beneficieze de o vacanţă de vis într-o ţară mediteraneană sau pe pârtiile de schi din Alpii Austriei, Franţei şi Italiei au la dispoziţie o întreagă paletă de opţiuni. Nu trebuie decât să ştiţi când veţi avea concediu, să fiţi pregătiţi să faceţi rezervările din timp şi să plătiţi o parte din bani în avans, pentru a vă asigura că veţi beneficia de cea mai bună ofertă de vacanţă.

De Sărbători, la schi

“Moş Crăciun chiar vine la Zell Am Zee”, ne spun cei de la inforturism.ro, care ne propun un sejur de şapte nopţi, la un hotel de patru stele, în frumoasa staţiune austriacă. Un astfel de sejur costă 490 de euro, indiferent dacă alegeţi să vă cazaţi singuri în cameră sau să împărţiţi camera cu încă una sau două persoane. Pensiunea Haus Denise oferă clienţilor camere şi apartamente foarte mari, cu vedere la munţi, cu duş, toaletă, LCD, frigider, internet şi minibar. Preţul include cazarea cu demipensiune, însă transportul nu este inclus în preţ.

Cei care doresc să schieze de Crăciun în Italia au la dispoziţie o ofertă din partea agenţiei Dunărea Albastră. Şapte nopţi cu demipensiune la hotelul Aktiv & Wellnesshotel Zentral, situat în centrul localităţii Prato Allo Stelvio din nordul Italiei, costă 429 de euro de persoană. Oferta este valabilă pentru rezervări făcute până la data de 2 decembrie şi nu include transportul şi asigurarea medicală.

Un sejur în Italia, într-o staţiune de schi, poate costa şi mai puţin decât cel din Prato Allo Stelvio. De această dată, oferta este oferită de Apulum Travel, costă 275 de euro pentru rezervările făcute până la data de 20 decembrie şi include şapte nopţi de cazare în cameră dublă într-un hotel de două stele, cu mic dejun inclus. Hotelul este amplasat în oraşul Via Lattea (Sauze d’Oulx) din provincia italiană Torino.

Pentru cei care doresc doar cazare şi accesul pe pârtiile de schi, agenţia Alsys Travel vine cu ofertă de cinci nopţi de cazare în Borovets, Bulgaria, la hotel Yagoda Chalets, situat la aproximativ 2 km distanţă de telecabină şi de centrul staţiunii. Preţurile variază în funcţie de perioada în care doriţi să vă bucuraţi de vacanţă. Între zilele 16 – 26 decembrie, cazarea costă 66 de euro pe sejur de persoană, iar pentru perioada Revelionului, între 27 decembrie şi 5 ianuarie, preţul este de 87 de euro. Dacă doriţi să petreceţi sărbătorile în România, agenţia oferă două nopţi gratuite în plus, în perioada 6 – 20 ianuarie.

Oferte pentru cei care nu schiază

Cei care doresc un altfel de decor decât cel oferit de Alpi şi de staţiunile de schi pot beneficia de o ofertă early booking de la agenţia Adventure Travel pentru Revelion în Lara, Turcia. Cinci nopţi la un hotel de cinci stele costă 586 de euro de persoană. Oferta este de tip all inclusive, este valabilă pentru rezervări efectuate până la data de 30 noiembrie, iar transportul cu avionul şi transferul aeroport – hotel – aeroport este inclus în preţ. Hotelul Limak Deluxe este în Lara, la 10 km de aeroportul Antalya. Preţul nu include taxele de aeroport (95 de euro de persoană), asigurarea medicală şi cina festivă de Anul Nou (care este obligatorie şi costă 53 de euro de persoană). Plecarea are loc pe 28 decembrie de pe aeroportul Otopeni , la ora 13:00, iar întoarcerea în ţară are loc pe 2 ianuarie.

Turcia revine în prim-planul ofertelor early booking cu o ofertă de la Adventure Travel de cazare pentru cinci nopţi, într-un hotel de 5 stele, în luxoasa staţiune Belek din Turcia. Preţul este de 830 de euro, iar oferta este valabilă pentru rezervări făcute până pe data de 15 noiembrie. Hotelul Gloria Golf Resort Elegance este situat la 40 km de aeroport, la 50 km de orasul Antalya, la 7 km de localitatea Belek, pe malul marii. Preţul include cazarea în perioada 28 decembrie – 2 ianuarie, ultra all inclusive, transport cu o aeronavă aparţinând companiei Turkish Airlines, precum şi transferul aeroport – hotel – aeroport. Preţul nu include taxele de aeroport (95 de euro de persoană), asigurarea medicală şi cina (obligatorie) de Anul Nou (120 de euro de persoană).

O ofertă atractivă de la Boreal Tours ne trimite în Muntenegru, în apropierea staţiunii Budva, timp de şase nopţi, pentru 319 euro de persoană, în perioada 28 decembrie – 2 ianuarie. Tariful include patru nopţi cazare cu demipensiune la un hotel de patru stele şi două nopţi de cazare cu mic dejun lângă Belgrad, la un conac de trei stele. Totodată, doritorii vor beneficia de un tur panoramic al Belgradului, de transport şi de asistenţă turistică. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să vă grăbiţi: este valabilă pentru rezervări făcute până la data de 1 noiembrie.

Iubitorii vacanţelor clasice se pot bucura de patru nopţi de cazare la un hotel de trei stele în Paris. Sejurul oferit de agenţia Perfect Holiday costă 420 de euro cu mic dejun şi transport cu avionul inclus în preţ. Hotelul Ibis Paris Berthier Porte De Clichy se află în inima capitalei Franţei, la câteva minute distanţă de Montmartre si Sacré-Coeur şi la 15 minute de Champs Elysées şi Porte Maillotin. Oferta este valabilă pentru rezervări făcute până la data de 15 noiembrie şi include transportul de la Bucureşti la Paris cu un avion al companiei Air France, transferul aeroport – hotel – aeroport, un tur de oraş cu ghid autorizat, tururi pietonale la Montparnasse, Cartierul Latin si Montmartre, croazieră pe Sena şi un ghid român însoţitor. Preţul nu include taxele de aeroport şi combustibil (140 de euro), asigurarea medicală, intrarile la obiectivele turistice şi excursiile opţionale la Muzeul Luvru şi la palatul Versailles.

Cele mai citite

Nouă cetățeni români și familiile lor au fost evacuați din Gaza

Nouă cetăţeni români şi membri de familie ai acestora au fost evacuaţi miercuri din Fâşia Gaza şi au ajuns pe teritoriul Republicii Arabe Egipt,...

Doar 22% dintre copiii romi urmează studii liceale

Ponderea copiilor romi care frecventează învățământul obligatoriu este de 78% (față de 95% pentru copiii români din vecinătate). Decalajul se mărește din nou în...

Chiliman, dezgropat din panseluțe pentru a preveni olifirea lui “Geoge Tuță”

Ilustrație: Marian Avramescu Partidul Național Liberal (PNL) l-a dezgropat pe fostul edil Andrei Chiliman de sub un rond de flori cu panseluțe de mii...
Ultima oră
Pe aceeași temă