22.4 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Una in vorbe, alta pe teren

Otelul Galati si FC Vaslui au inceput ieri pregatirile pentru noul sezon competitional, antrenorii Mihai Stoichita si, respectiv, Basarab Panduru facand ieri primul apel. In nici una dintre parti insa nu a fost veselie prea mare, ambii tehnicieni avand probleme de lot si gandindu-se deja la ce va urma.

A vrut internationali, a primit… nimic

Mihai Stoichita, antrenorul Otelului Galati, a spus ieri ca la formatia sa domneste haosul, subliniind ca promisiunile facute nu au fost indeplinite. „Tot ce s-a vehiculat se pare ca au fost gogosi umflate. Realitatea este alta, avem o echipa care nu stie pe ce se bazeaza atat timp cat jucatorii nu au contracte, iar lista de achizitii pe care am lasat-o este in aer. Haos este cuvantul care exprima cel mai bine situatia”, a spus Stoichita. Tehnicianul formatiei galatene a prezentat si lista cu jucatorii pe care ii dorea la Galati – portari: Stelea, Minca, Dolha, Marc, Pesic, Chilom, Stancioiu, fundasi: Cristofan, Rusu, Constantinescu, Stancu, Matei, mijlocasi: Balan, Semeghin, Lazar, Bordeianu, Buhus, Haciatrian, M. Sava, Bundea, atacanti: Dobre, Onofras, V. Iacob, Karamyan, Giuchici. Nimic nu a fost realizat, astfel incat la reunirea echipei au fost prezenti doar 18 jucatori, majoritatea fiind fara contract cu Otelul si asteptand oferte din partea clubului.

Absente multe la Vaslui

FC Vaslui s-a reunit, tot ieri, la Stadionul Municipal, iar apoi a plecat in cantonament la Husi, unde va ramane pana la sfarsitul saptamanii. La reunire au participat 22 de jucatori, iar alti opt, Kajcsa, Nivaldo, Sylla, Horatiu Popa, Berna, Daniel Balan, Tataru si Frunza, au refuzat sa se prezinte. „Au participat doar fotbalistii care vor sa joace. Nu sunt probleme la club legate de plata contractelor pentru sezonul trecut si nu cred ca acesta ar fi un motiv ca jucatorii sa nu se prezinte la lot”, a declarat antrenorul Basarab Panduru. Desi a anuntat ca nu va mai sprijini financiar formatia vasluiana, principalul finantator, Adrian Porumboiu, a fost prezent la reunirea lotului.
Echipa nou promovata in divizia A va merge in cantonament la Campulung Moldovenesc incepand cu 4 iulie, iar o saptamana mai tarziu va pleca cel mai probabil intr-un stagiu de pregatire in Austria, unde va participa la un turneu international.

Ultima oră
Pe aceeași temă