20.9 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialUn TIR a luat foc pe DN7. Circulaţia rutieră este întreruptă

Un TIR a luat foc pe DN7. Circulaţia rutieră este întreruptă

Un TIR încărcat cu conserve de pate de ficat, care se îndrepta spre Bulgaria, a luat foc, astăzi, în judeţul Argeş, circulaţia rutieră pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în zona Valea Ursului, la km 121, fiind întreruptă timp de aproape o oră în urma acestui incident, porivit NewsIn.

Autotrenul avea două remorci pline cu conserve de pate de ficat, iar mai mult de jumătate din încărcătură a fost distrusă de flăcări. Şoferul autotrenului a încercat să stingă focul cu un extinctor, dar, când a văzut că flăcările se extind, a apelat la ajutorul pompierilor, care au intervenit cu două autospeciale. După mai bine de 45 de minute, pompierii au reuşit să stingă focul.

Potrivit pompierilor, o posibilă cauză a izbucnirii focului ar putea fi un scurtcircuit la instalaţia electrică a autotrenului.

Cele mai citite

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...

Mădălina Ghenea lămurește “subiectul” Grigor Dimitrov. “Mi se pare că e momentul să clarific”

Mădălina Ghenea a rupt tăcerea și a dezvăluit recent motivele care au stat la baza despărțirii sale de jucătorul de tenis Grigor Dimitrov. Celebra...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...
Ultima oră
Pe aceeași temă