12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUn tânăr din Suceava ȘI-A DAT FOC într-o fâneaţă. De ce a...

Un tânăr din Suceava ȘI-A DAT FOC într-o fâneaţă. De ce a recurs la acest gest

Un tânăr de 25 de ani, din comuna suceveană Fundu Moldovei, şi-a dat foc, duminică seară, într-o fâneaţă.

Gestul a fost motivat de o dezamăgire în dragoste, informează Mediafax.

Victima a suferit arsuri pe aproape tot corpul şi a fost transferată, luni, la un spital de specialitate din Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că un tânăr de 25 de ani, din Fundu Moldovei, şi-a dat foc, duminică seară, într-o fâneaţă aflată la aproximativ 500 de metri de casa unde locuieşte împreună cu sora şi tatăl său.

Din cercetări a reieşit că tânărul a venit seara acasă şi a spus că se duce să se sinucidă, după care a luat o brichetă şi un PET cu un litru de benzină, s-a dus în fâneaţă, s-a stropit cu combustibil şi şi-a dat foc.

Tânărul a fost găsit cu hainele complet arse şi cu arsuri pe mare parte din corp, fiind transportat inițial la Spitalul Judeţean Suceava.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, a declarat că tânărul a fost diagnosticat cu arsuri de gradele II, III şi IV pe 80 – 90 la sută din suprafaţa corpului, insuficienţă respiratorie acută, dar şi cu arsuri pe gât şi torace.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă