11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialUn student din Bacău, dispărut în condiții suspecte, este căutat de poliție...

Un student din Bacău, dispărut în condiții suspecte, este căutat de poliție de câteva zile

Un student la o facultate din Bacău, în vârstă de 21 de ani, este căutat de mai multe zile de poliţişti şi localnici din Părgăreşti, după ce a fost dat dispărut, în condiţii suspecte, de către părinţi, cărora le-a lăsat un bilet prin care ar da de înţeles că intenţionează să se sinucidă, informează Mediafax.

Elvis Cristian Lacatus a lasat un bilet de adio intr-un sertar in care le spune celor din familie ca ii iubeste enorm si ca spera sa-l uite si sa-l ierte pentru ce va face. Anul acesta, el a fost plecat in Franta cu o bursa pentru o perioada de sase luni, iar când a revenit acasa era mult mai introvertit, potrivit Desteptarea.ro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, tânărul ar fi plecat de bunăvoie de la domiciliu, din localitatea Pârgăreşti, pe 30 octombrie, părinţii anunţând dispariţia fiului lor trei zile mai târziu, interval în care au sperat că acesta va reveni acasă.

În urma sesizării făcute la postul comunal de poliţie, mai multe echipe de căutări, formate din poliţişti şi localnici, au început acţiunile de verificare a întregii zone, inclusiv în pădurile şi râurile din împrejurimi, însă fără niciun rezultat.

"Una dintre variantele pe care merg poliţiştii este cea a sinuciderii, în condiţiile în care tânărul a lăsat un bilet la domiciliu prin care îşi cere iertare părinţilor pentru gestul la care va recurge. Persoana dispărută apare pe imaginile înregistrate de camera de supraveghere de la primăria din localitatea de domiciliu chiar în ziua în care a plecat de acasă, fără ca ulterior să mai fie văzut de cineva", a declarat, vineri, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Măriuca Samson.

Tânarul are 1,80 m inaltime, 75 de kg, par saten tuns scurt si ochi caprui. La data disparitiei era imbracat cu blugi de culoare albastra, hanorac gri, sapca albastra, adidasi gri cu o dunga rosie si una albastra si avea un rucsac negru in spate.

Cele mai citite

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă