12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialUn ploieştean a reclamat la Poliţie că a fost atacat pe stradă...

Un ploieştean a reclamat la Poliţie că a fost atacat pe stradă şi i-au fost furaţi 100.000 de lei

Un bărbat din Ploieşti a sesizat, miercuri, Poliţia că a fost tâlhărit pe o stradă din cartierul Malu Roşu, reclamantul pretinzând că a fost atacat în timp ce încerca să urce într-un taxi, iar agresorul i-a luat o geantă în care avea 100.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, un ploieştean a sunat, miercuri dimineaţă, la numărul de urgenţă 112 reclamând că a fost tâlhărit, în faţa casei sale, de suma de 100.000 de lei, agresorul care i-a furat banii bătându-l atât pe el, cât şi pe concubina sa.

Conform sursei citate, bărbatul a declarat că, în timp ce încerca să urce într-un taxi care-l aştepta în faţa casei sale, un bărbat necunoscut, înarmat cu un cuţit, l-a atacat, încercând să-i ia geanta în care avea echivalentul a 100.000 de lei, în lei şi valută.

Văzând ce se întâmplă, concubina bărbatului atacat a intervenit în ajutorul acestuia, însă agresorul a tăiat-o pe femeie cu cuţitul la faţă, după care a continuat să-l lovească cu picioarele pe bărbat, reuşind să-i ia geanta cu bani.

La locul incidentului a fost chemat un echipaj al Ambulanţei, care a acordat îngrijiri medicale celor doi, fără a-i transporta la spital.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul a declarat la Poliţie că nu îl cunoştea pe agresor şi că nu este prima dată când este tâlhărit.

Potrivit datelor făcute publice de poliţişti, agresorul are vârsta cuprinsă între 25 şi 30 de ani, înălţime de aproximativ 1,75 – 1,80 metri, faţă ovală şi constituţie astenică.

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă