22.6 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialUn piton a ucis doi copii în timp ce dormeau, în Canada

Un piton a ucis doi copii în timp ce dormeau, în Canada

Un piton scăpat dintr-un magazin de animale a ucis doi copii în vârstă de 5 şi 7 ani, în timp ce dormeau, în cursul nopţii de duminică spre luni la Cambellton, în estul Canadei, informează Mediafax.

Cei doi băieţi care dormeau în apartamentul unui prieten au fost surprinşi în somn de reptilă. Aceasta scăpase dintr-un magazin specializat în comercializarea animalelor exotice situat la parterul clădirii.

“Conform anchetei preliminare, un şarpe exotic a scăpat în timpul nopţii şi a intrat în sistemul de ventilaţie, apoi a pătruns în apartament”, a declarat Jandarmeria regală a Canadei. În acest stadiu al anchetei, Jandarmeria “crede că cei doi băieţi au fost strangulaţi de şarpe”.

Pitonul, care a reuşit să se strecoare în sistemul de ventilaţie, a scăpat dintr-o cuşcă de la parterul clădirii unde se află Reptilien Ocean. Ulterior acesta a fost capturat, a precizat Jandarmeria.

Conform contului de Facebook al acestui magazin, firma este specializată în vânzarea şerpilor, aligatorilor şi a peştilor exotici.

Acest magazin se află în centrul oraşului Cambellton, o localitate cu aproximativ 7.000 de locuitori din provincia Nouveau Brunswick.

Cele mai citite

ANAT și patronatele din turism solicită suplimentarea semnificativă a fondurilor pentru creditele IMM Invest+

Vineri 17 mai, la Ploiești, a avut loc o întâlnire care a marcat aniversarea de 30 de ani a Patronatului IMM, la care au...

Expert Forum: Până pe 16 mai, partidele au cheltuit 11 milioane lei, pentru campania la alegerile europarlamentare şi peste 3,8 milioane lei pe campania...

Potrivit raportului Expert Forum, pentru europarlamentare, până la data de 16 mai au fost raportate venituri de 40 de milioane de lei, din care 14 milioane de lei...

O casă din Sectorul 2 al Capitalei a luat foc

Un incendiu de proporții, însoțit de degajări mari de fum, a izbucnit luni la o casă situată pe Strada Călușei din Sectorul 2 al...
Ultima oră
Pe aceeași temă