-1.1 C
București
joi, 9 februarie 2023
AcasăSpecialUn nou incendiu major face mai multe victime în India

Un nou incendiu major face mai multe victime în India

Un nou incendiu major a făcut mai multe victime la un spital în India, cauza cea mai probabilă fiind un scurtcircuit care a aprins unitatea de terapie intensivă.

Cel puțin nouă persoane au fost ucise în statul central Madhya Pradesh din India, după ce un spital a luat foc luni (1 august).

Victimele incendiului care a izbucnit în unitatea de terapie intensivă a spitalului New Life din orașul Jabalpur au inclus cinci pacienți și trei lucrători ai spitalului, au declarat rapoartele presei, potrivit Reuters.

Presa a raportat că posibila cauză a incendiului ar fi un scurtcircuit, care a provocat arderi grave și au murit nouă oameni, în timp ce alți câțiva răniți au trebuit să fie transportați la un alt spital.

Operațiunea de salvare era încă în desfășurare, deoarece unitățile de pompieri și personalul Forței de intervenție în caz de urgență în caz de catastrofe au încercat să caute și mai multe victime.

Un incendiu a ucis cel puțin 27 de persoane într-o clădire din New Delhi

Poliția indiană a arestat doi proprietari ai unor companii după un incendiu mortal la o clădire din New Delhi.
Poliția din India a arestat sâmbătă (14 mai) două persoane suspectate că au încălcat regulile de siguranță la incendiu, după ce cel puțin 27 de persoane au murit într-un incendiu, potrivit Reuters.

Echipele de salvare au lucrat peste noapte pentru a curăța clădirea incendiată cu patru etaje din suburbiile de vest ale New Delhi-ului.

Peste 75 de persoane se aflau în proprietate – care găzduiește o unitate de producție pentru camere de supraveghere – când incendiul a izbucnit vineri (13 mai) seara.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

La Sovata, în 2023, grupul Ensana Hotels țintește afaceri de peste 75 de milioane de lei

Când spui Ensana Hotels spui Sovata, Lacul Ursu și turism balnear de calitate. Anul 2022 a însemnat pentru grupul hotelier Ensana cel mai bun...

De ce să începi o afacere în domeniul comercializării si montajului pavajelor?

Există destul de puține activități în care poți să începi o afacere cu banii puțini. Pe de altă parte, dacă ești la început de...

Se va deschide un nou punct de trecere a frontierei de stat între România și Republica Moldova

Prin actul normativ se aprobă deschiderea unui nou punct internațional de trecere a frontierei de stat Bumbăta (România) - Leova (Republica Moldova) și înființarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă