17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialUn hoț român, căutat de autoritățile germane, prins într-o localitate din județul...

Un hoț român, căutat de autoritățile germane, prins într-o localitate din județul Timiș

Un bărbat de 32 de ani, dat în urmărire internaţională, a fost depistat de poliţiştii din Timiş./ Pe numele acestuia, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de furt.

”La data de 27 august, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara – I.P.J. Timiş au depistat, pe raza localităţii Ghiroda, un bărbat de 32 de ani, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de furt”, informează IGPR.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Bărbatul a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care a dispus reţinerea lui pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat, în cursul zilei de astăzi, la Curtea de Apel Timişoara, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autorităţile germane.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Timiş.

Cele mai citite

Procurorul Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Română, deși circula cu 170 km/h

Judecătorii au decis să îi dea câștig de cauză lui Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistratorii (CSM), chiar dacă a fost prins...

Ministerul Finanţelor a planificat împrumuturi de la băncile comerciale în valoare de 6 miliarde de lei

Ministerul Finanţelor a planificat să se împrumute, luna aceasta, cu aproape 6 miliarde de lei de la băncile comerciale. Suma este mai mică cu...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă