27.8 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăSpecialUn expert în deșeuri a fost numit în fruntea Oil Terminal, companie...

Un expert în deșeuri a fost numit în fruntea Oil Terminal, companie strategică a statului

La conducerea Consiliului de Administrație al companiei de stat Oil Terminal, care operează unul dintre cele mai mari terminale petroliere din Sud-Estul Europei, a fost numit un expert în managementul deșeurilor. 

Societetea Oil Terminal și-a informat astăzi acționarii că Gheorghe Cristian-Florin a fost ales astăzi în calitatea de președinte al Consiliului de Administrație, după ce a fost numit luna trecută administrator provizoriu în consiliu.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul companiei, Gheorghe Cristian-Florin (41 de ani) a absolvit, în 2000, Universitatea Biotera, cu diploma de inginer expert în managementul deșeurilor. De atunci a lucrat în companii ca SC AR Metal SRL, SC AS Metal SRL, SC Euro Metal Trading SRL și SC AS Petrol Recycle SRL.

Oil Terminal SA Constanța ocupă o poziție strategică în Zona Mării Negre, fiind cel mai mare operator pe mare, specializat în vehicularea țițeiului, produselor petroliere și petrochimice lichide și a altor produse și materii prime în vederea import/exportului și tranzitului.

În 2015, compania, deținută majoritar de Ministerul Energiei, a avut în 2015 o cifră de afaceri netă de peste 138 milioane lei și un profit net de doar 5,9 milioane lei.

Cele mai citite

Mercedes extrem de rar din 1955, vândut cu 135 milioane de euro. A devenit cea mai scumpă mașină din lume

Un Mercedes extrem de rar a devenit cea mai scumpă mașină din lume. A fost vândut cu prețul record de 135 milioane de euro. Mercedes...

Gazul rusesc spre Finlanda a fost oprit

Aprovizionarea Finlandei cu gaze naturale din Rusia a fost întreruptă astăzi, a anunţat compania energetică publică finlandeză Gasum, după ce ţara nordică a refuzat...
00:01:17

VIDEO: RECORD – Un cuplu a câștigat peste 200 de milioane dolari la loteria Euromillions, în Marea Britanie

Un cuplu care a câștigat peste 184 de milioane de lire sterline (228 de milioane de dolari) la loteria Euromillions, a vorbit despre momentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă