1.3 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăSpecialUn expert în deșeuri a fost numit în fruntea Oil Terminal, companie...

Un expert în deșeuri a fost numit în fruntea Oil Terminal, companie strategică a statului

La conducerea Consiliului de Administrație al companiei de stat Oil Terminal, care operează unul dintre cele mai mari terminale petroliere din Sud-Estul Europei, a fost numit un expert în managementul deșeurilor. 

Societetea Oil Terminal și-a informat astăzi acționarii că Gheorghe Cristian-Florin a fost ales astăzi în calitatea de președinte al Consiliului de Administrație, după ce a fost numit luna trecută administrator provizoriu în consiliu.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul companiei, Gheorghe Cristian-Florin (41 de ani) a absolvit, în 2000, Universitatea Biotera, cu diploma de inginer expert în managementul deșeurilor. De atunci a lucrat în companii ca SC AR Metal SRL, SC AS Metal SRL, SC Euro Metal Trading SRL și SC AS Petrol Recycle SRL.

Oil Terminal SA Constanța ocupă o poziție strategică în Zona Mării Negre, fiind cel mai mare operator pe mare, specializat în vehicularea țițeiului, produselor petroliere și petrochimice lichide și a altor produse și materii prime în vederea import/exportului și tranzitului.

În 2015, compania, deținută majoritar de Ministerul Energiei, a avut în 2015 o cifră de afaceri netă de peste 138 milioane lei și un profit net de doar 5,9 milioane lei.

Cele mai citite
00:01:01

Ucrainenii s-au pregătit pentru conflictul cu Rusia

Ucrainenii intervievați de Reuters au declarat că sunt pregătiți pentru un conflict militar cu Rusia, în vreme ce diplomații de top ai Rusiei și...

Criza din Ucraina bagă România în ședință de urgență! Klaus Iohannis convoacă CSAT

Criza din Ucraina. Președintele României, Klaus Iohannis, a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Întâlnirea va avea loc miercuri, 26 ianuarie 2022,...

Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, actualizată

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat, în şedinţa de astăzi, hotărârea nr. 5 privind actualizarea listei ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat, lista...
Ultima oră
Pe aceeași temă