19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialUn copil de 14 ani a murit înecat în Ştrandul Municipal Vaslui

Un copil de 14 ani a murit înecat în Ştrandul Municipal Vaslui

Un copil de 14 ani a murit înecat, duminică seară, în Ştrandul Municipal Vaslui, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, copilul a mers, în cursul după-amiezii de duminică, la ştrandul municipal din Vaslui cu alţi trei prieteni care, după câteva ore de scăldat, au constatat că băiatul de 14 ani a dispărut în bazinul mare, în zona unde apa depăşeşte cinci metri.

Speriaţi, copiii au anunţat salvamarul ştrandului care, la rândul său, a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a cere sprijinul pompierilor.

Odată cu sosirea echipajelor de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISJ) Vaslui, sute de oameni aflaţi la ştrand s-au adunat pe marginea bazinului şi au asistat la misiunea de salvare desfăşurată de către pompieri şi scafandri.

"După aproximativ 15 minute de căutări, trupul copilului a fost găsit, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă constatând decesul băiatului. Cadavrul minorului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei, conform procedurilor”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Poliţiştii de Investigaţii Criminale Vaslui au deschis, la rândul lor, o anchetă în acest caz pentru a stabili condiţiile în care s-a înecat copilul de 14 ani.

Cele mai citite

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...
Ultima oră
Pe aceeași temă