21.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialUn cadavru a fost găsit într-un lan de porumb

Un cadavru a fost găsit într-un lan de porumb

Cadavrul unui bãrbat cu identitate necunoscutã a fost gãsit, sâmbãtã, într-un lan de porumb în apropierea localitãţii prahovene Nedelea. Poliţiştii presupun cã trupul neînsufleţit este al unui bãrbat de 20 de ani, dat dispãrut în urmã cu douã sãptãmâni, relatează Mediafax.

Potrivit purtãtorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, cadavrul unui bãrbat a fost descoperit într-un lan de porumb, pe un câmp din apropierea localitãţii Nedelea, trupul neînsufleţit fiind gãsit de cãtre proprietarul terenului, care verifica recolta.

Daniel Radu a precizat cã pe cadavru existã urme de muşcãturi, cel mai probabil de la animale sãlbatice.

Surse din Poliţia Prahova au declarat cã este posibil ca trupul neînsufleţit sã fie al unui tânãr de 20 de ani, din localitatea Târgşoru Vechi, dat dispãrut în 3 septembrie, când un bãrbat a sunat la 112 şi a reclamat cã fratele sãu şi el au fost sechestraţi de trei consãteni care îi acuzã de comiterea unui furt. Reclamantul a povestit poliţiştilor cã el a fost eliberat, însã fratele sãu nu este de gãsit.

În urma anchetei, doi dintre cei trei bãrbaţi care i-au rãpit pe cei doi fraţi au fost arestaţi preventiv pentru lipsire de libertate.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi lucrãtori ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţã l-au cãutat pe câmpuri, timp de mai multe zile, pe bãrbatul dat dispãrut, la un moment dat acesta fiind cãutat şi cu un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă