14.1 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUn bătrân din Iași, găsit înghețat în fața casei

Un bătrân din Iași, găsit înghețat în fața casei

Un bărbat de 75 de ani a fost găsit înghețat, marţi dimineaţă, în fața casei sale din comuna ieşeană Miroslava, relatează Mediafax.

Bătrânul a fost găsit în jurul orei 04.30 de către vecinii săi, care au sunat la Serviciul de urgenţă 112, la fața locului fiind trimisă o autospecială a SMURD.

"SMURD a intervenit dimineață (n.r. – marţi dimineaţă) în cazul unu bărbat înghețat în zăpada de pe ulița din fața casei din Miroslava. S-a declarat decesul și Medicina Legală va stabili dacă este hipotermie sau altă patologie", a declarat, marți, prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD, de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iași.

Conform informațiilor oferite de administrația comunei, bărbatul s-ar fi mutat recent în sat, nu avea rude și nu era cunoscut ca suferind de vreo boală.

"Bărbatul s-a mutat de curând la noi în satul Dancaș, nu stiu să aibă rude prin zonă. Nu este un bătrân fără adăpost, are casă aici, în comună. Din informațiile noastre, a fost găsit pe la 4.30 dimineață, înghețat, căzut în zăpadă“, a declarat, marți, pentru corespondentul MEDIAFAX, Dan Nica, primarul comunei Miroslava.

Acesta a explicat că, din primele date a reieşit că, cel mai probabil, bătrânul căzuse în zăpadă cu câteva ore înainte să fie găsit.

În județul Iași au mai existat, în cursul nopții de luni spre marţi, două cazuri de hipotermie, pacienții fiind transportați la Spitalul "Sfântul Spiridon", unde se află în afara oricărui pericol.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă