37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialUn bărbat EVACUAT din casa fostei soţii şi-a tăiat gâtul cu flexul

Un bărbat EVACUAT din casa fostei soţii şi-a tăiat gâtul cu flexul

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Ploieşti, care urma să fie evacuat din casa fostei soţii, s-a sinucis tăindu-şi gâtul cu un flex, informează Mediafax.

Bărbatul s-a sinucis în momentul în care l-a văzut la poartă pe executorul judecătoresc venit să pună în aplicare sentinţa prin care omul trebuia să elibereze locuinţa.

Bărbatul, care locuia fără forme legale în cartierul „Radu de la Afumaţi” din Ploieşti, s-a sinucis, miercuri, în momentul în care la poarta sa a ajuns executorul judecătoresc care trebuia să pună în aplicare o sentinţă prin care bărbatul era evacuat din casă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Prahova, bărbatul locuia fără forme legale în casa din strada Redutei, din Ploieşti, el fiind lăsat să stea acolo de către fosta soţie, care deţinea locuinţa şi de care bărbatul divorţase în urmă cu 41 de ani.

În ultima perioadă, fosta soţie, care locuieşte în afara României, i-a cerut bărbatului să elibereze locuinţa, iar pentru că acesta a refuzat, femeia a mers în instanţă şi a obţinut un ordin de evacuare.

Miercuri, când executorul judecătoresc a ajuns la poarta bărbatului pentru a pune în aplicare sentinţa prin care acesta era dat afară din casa fostei soţii, omul şi-a tăiat gâtul cu un flex.

Anchetatorii sosiţi la faţa locului au constatat că bărbatul pregătise flexul pe care îl legase de un scaun, iar în momentul în care l-a văzut pe executor la poartă s-a aruncat cu gâtul în flexul pornit.

Bărbatul care s-a sinucis şi fosta sa soţie aveau împreună un copil.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă