12.7 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat a vrut să ia pâine și țigări fără să plătească,...

Un bărbat a vrut să ia pâine și țigări fără să plătească, apoi a înjunghiat vânzătoarea

Tribunalul Dolj a emis, marţi, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bărbat care a înjunghiat luni dimineaţa, vânzătoarea unui magazin din Craiova, informează Agerpres.

Bărbatul a încercat să ia din magazin o pâine şi două pachete de ţigări pe care nu a vrut să le plătească.  Arestatul are 51 de ani, locuieşte în comuna doljeană Pleniţa de un an de zile şi nu are antecedente penale. 

Acesta a fost arestat preventiv fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi tâlhărie. 

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a vrut să plece din magazin fără să plătească ţigările şi pâinea, iar în momentul în care vânzătoarea i-a cerut suma de 29 de lei, acesta a înjunghiat-o în zona abdominală cu un briceag şi a fugit. După câteva ore, bărbatul a mers la Secţia 1 Poliţie Craiova, unde le-a spus poliţiştilor despre fapta comisă. 

La audieri, agresorul a declarat că nu are nici o sursă de venit, motiv pentru care s-a hotărât să comită o faptă penală pentru a fi condamnat şi încarcerat în penitenciar. Acesta a recunoscut săvârşirea agresiunii asupra persoanei vătămate şi sustragerea de bunuri din magazinul alimentar, prin folosirea forţei fizice. 

Potrivit certificatului medico-legal, victima a prezentat leziuni prin lovire cu un obiect tăios şi a necesitat 30-35 zile îngrijiri medicale de la data producerii, cu punerea în primejdie a vieţii.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...

Rusia avertizează Franța că-i va ataca eventualele trupe trimise în Ucraina

Rusia a avertizat miercuri Franţa că, dacă preşedintele Emmanuel Macron va trimite trupe în Ucraina, atunci acestea vor fi văzute ca ţinte legitime de...

Ucrainenii au dejucat un plan de asasinare a lui Zelenski chiar în ziua învestirii lui Putin la Moscova

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) anunță destructurarea unei rețele organizate de FSB care a recrutat doi colonei ai serviciilor ucrainene, pentru a-l asasina...
Ultima oră
Pe aceeași temă