14.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat a murit într-o mașină care a luat foc în fața...

Un bărbat a murit într-o mașină care a luat foc în fața Fiscului

Un bărbat a murit, luni, după ce maşina în care se afla a luat foc, în faţa sediului Finanţelor Publice din Oneşti, una dintre ipoteze fiind că bărbatul s-a sinucis din cauza datoriilor către stat, transmite Mediafax.

Potrivit responsabilului mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Valerica Manole, pompierii au fost solicitaţi, luni după-amiază, prin 112, să intervină în zona centrală a municipiului Oneşti, unde o maşină era în flăcări în faţa sediului Finanţelor Publice.

Conform sursei citate, după lichidarea incendiului, pe bancheta din spate a maşinii a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat de 40 de ani.

Anchetatorii au ridicat autoturismul pentru expertiză, urmând să se stabilească împrejurările în care a luat foc maşina, iar trupul bărbatului a fost dus la morgă pentru necropsie.

Una dintre ipoteze este că focul ar fi fost provocat de bărbat în încercarea de a se sinucide din cauza datoriilor acumulate către stat.

Cele mai citite

FOTO. WhatsApp pregătește schimbări majore. Aplicația își va modifica designul

WhatsApp, aplicația cu milioane de utilizatori, își pregătește utilizatorii pentru o serie de schimbări semnificative. Una dintre cele mai notabile este modificarea designului aplicației....

1 august devine Ziua naţională a Salvamont România

Senatul a adoptat, în calitate de primă cameră sesizată, propunerea legislativă de instituire a Zilei Naționale a Salvamont România, care va fi sărbătorită în...

Festivalul Filmului Românesc în Israel, ediția 2024

În urma succesului de care s-au bucurat proiecțiile de film românesc în Israel și la cererea publicului larg, Institutul Cultural Român de la Tel...
Ultima oră
Pe aceeași temă