25.1 C
București
vineri, 5 iulie 2024
AcasăSpecialUn bacsis incredibil: un rinichi pentru sofer

Un bacsis incredibil: un rinichi pentru sofer

Abdul Faraj ar putea fi considerat un mare norocos, ba chiar ar putea intra in Cartea Recordurilor in ceea ce priveste valoarea bacsisurilor primite de un sofer de limuzina, intrucat un client l-a cadorisit cu o "atentie” nepretuita, mai precis un rinichi, de care avea mare nevoie, a informat Reuters.
Dave Baker, un om de afaceri din Minnesota, l-a angajat pe Faraj, un imigrant originar din Liban, bolnav de diabet si obligat sa faca dializa de trei ori pe saptamana, avand si rinichii afectati, ca sofer cu ocazia mai multor calatorii de afaceri la Chicago in cursul ultimilor ani. In urma micilor discutii purtate in masina, Baker a aflat despre starea de sanatate a lui Faraj si despre nevoia sa de a gasi un donator de rinichi cu aceeasi grupa de sange. "La un moment dat (Baker) m-a intrebat care este grupa mea de sange. I-am raspuns ca este 0 pozitiv. El s-a uitat la mine si foarte simplu mi-a spus: "La fel ca si a mea. Am sa-ti dau un rinichi"”, a povestit Abdul Faraj.
Abdul Faraj si Dave Baker au fost deja supusi procedurii chirurgicale de transplant de rinichi la Northwestern Memorial Hospital din Chicago. Binefacatorul Dave Baker a fost deja externat si urmeaza sa se recupereze complet dupa interventia chirurgicala in urmatoarele zile.

Cele mai citite

Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România?

Întrebarea din titlu este pe buzele tuturor. Pe cine vrea Hegemonul? Cum sunt așezate astrele în constelația europeană? Cui întinde pătura magică establishment-ul de...

Ciolacu felicită Partidul Laburist pentru victorie

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a felicitat Partidul Laburist din Marea Britanie pentru victoria în alegerile legislative şi şi-a exprimat încrederea că va...
Ultima oră
Pe aceeași temă