34 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialUn avion uşor s-a PRĂBUŞIT în California. Pilotul a decedat

Un avion uşor s-a PRĂBUŞIT în California. Pilotul a decedat

Un avion uşor s-a prăbuşit, vineri, în comitatul Santa Barbara din statul California.

Pilotul a decedat, informează cotidianul Los Angeles Times, citat de MediafaxAvionul, model Cessna 182, s-a prăbuşit în zona Ojai, în apropierea Lacului Jameson.

La bord se afla numai pilotul, care a murit pe loc.

Potrivit Administraţiei federale americane pentru aviaţie (FAA), înainte de prăbuşire pilotul semnalase o defecţiune la motor, la circa 40 de kilometri de oraşul Santa Barbara.

Avionul zbura din orăşelul Lompoc spre aeroportul McClellan-Palomar din Carlsbad.

Citeşte şi:  Acţiunea de căutare a planorului dispărut este SUSPENDATĂ. Când va fi reluată

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă