20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Un avion al companiei Air Asia s-a întors de urgență în...

VIDEO. Un avion al companiei Air Asia s-a întors de urgență în Australia, după o oră și jumătate de zbor. Pasagerii susțin că avionul „s-a zdruncinat ca o mașină de spălat”

Un avion al companiei aeriene Air Asia, care decolase din Australia şi se îndrepta spre Malaezia, a fost nevoit să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Perth, din cauza unor probleme tehnice la motoare, informează BBC News, citat de Mediafax.

Pilotul aeronavei a declarat că decizia de a se întoarce la Perth a fost luată la aproximativ 90 de minute după decolare, din cauza unor probleme tehnice. Avionul a aterizat de urgenţă duminică, la ora locală 10 (n.r – ora României, 5.00).

Autorităţile au transmis că serviciile de urgenţă au fost alertate pentru o posibilă aterizare forţată în ocean. Pasagerii zborului companiei AirAsia X au povestit că au simţit mai multe zgâlţâituri, avionul „tremurând ca o maşină de spălat rufe".

La începutul lunii, un avion de tip Airbus 330 al companiei China Eastern Airlines a fost nevoit să aterizeze de urgenţă la Sydney din cauza unei găuri enorme apărute în carcasa unuia dintre motoare. 

Cele mai citite

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...
Ultima oră
Pe aceeași temă