10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialUn avion Air France care venea de la Paris la Bucureşti a...

Un avion Air France care venea de la Paris la Bucureşti a fost întors, iar zborul a fost anulat

Un avion al companiei Air France, care a plecat de la Paris în jurul orei 16.00 şi urma să aterizeze la Bucureşti la 19.15, a fost întors după o oră de zbor, pasagerilor spunându-li-se că lipsea o persoană, care avea însă bagaj la cală, dar şi că a fost o problemă tehnică, transmite Mediafax.

Avionul a decolat cu o întârziere de 30 de minute. După aproximativ o oră de zbor, avionul a fost întors la Paris, pasagerilor spunându-li-se de către membrii echipajului că lipseşte o persoană care are însă bagaj la cală, a declarat unul din pasageri.

După ce a aterizat la Paris, forţele de ordine au descins în aeronavă pentru a face verificări, iar pasagerilor li s-a spus la acel moment că este o problemă la computerul de bord.

Zborul cu 131 de pasageri a fost anulat, a declarat pentru Mediafax directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache. Acesta a mai spus că nu a fost indicat un motiv de către Air France pentru acest lucru.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă