17.8 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialUn autocar s-a RĂSTURNAT pe DN 6. Șase oameni sunt RĂNIȚI

Un autocar s-a RĂSTURNAT pe DN 6. Șase oameni sunt RĂNIȚI

Şase persoane, între care şi un copil, au fost rănite, duminică după-amiază, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 6, în dreptul localităţii Băile Herculane, inforrnează Mediafax.

Potrivit primelor cercetări, accidentul s-a produs din vina șoferului autocarului, care nu a păstrat distanţa faţă de maşina din faţa lui. Răniții au fost duși la spitalul din Orşova.

Accidentul s-a produs pe DN 6, după ce, potrivit poliţiştilor, şoferul autocarului care efectua o cursă regulată de la Timişoara către Drobeta Turnu Severin nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un autoturism din faţă.

În momentul în care acesta a virat la stânga de pe DN 6 către Băile Herculane, şoferul autocarului a încercat să evite coliziunea şi a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a răsturnat pe partea dreaptă.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi şi Caraş- Severin, care au preluat şase victime, primele informaţii arătând că între răniţi ar fi şi o fetiţă care a suferit o fractură.

Potrivit comisarului şef Dan Bortiş, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, victimele au fost rănite uşor, acestea fiind transportate la spitalul din Orşova pentru îngrijiri medicale.

Sursa citată a mai precizat că in autocar se aflau 35 de persoane, iar autovehiculul aparţine unei firme de transport din Drobeta Turnu Severin.

În urma accidentului, circulaţia rutieră în zonă nu a fost afectată. În momentul producerii accidentului, în zonă ploua iar carosabilul era umed.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Florian Coldea, de la apartamentul de la etajul 7 din Sectorul 3, la vila din Pipera

Punerea sub control judiciar a fostului prim adjunct al SRI, Florian Coldea, a scos în evidența și faptul că acesta locuiește într-o vilă...

De ce a ratat Iulian Dumitrescu Grand Prix-ul de la Monaco

Prin faptul că i s-a prelungit, săptămâna trecută, controlul judiciar impus la 1 februarie 2024, baronul liberal de Prahova, Iulian Dumitrescu, a ratat...

Când se prăbușește șandramaua useristă nășită de rețea?

Cuvintele “stație”, “rețea”, “releu” fac parte din limbajul codat al sistemului de intelligence, decapitat - din păcate, doar temporar - zilele acestea, prin inculparea...
Ultima oră
Pe aceeași temă