14.1 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUltimul interviu al Mădălinei Manole

Ultimul interviu al Mădălinei Manole

Ieri, Mădălina Manole a declarat în ultimul său interviu că se consideră o femeie, o mamă şi o artistă fericită. Ce s-a întâmplat în ultimele ore, de ce artista a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa, numai ea poate şti. Ultimele sale gânduri despre viaţă şi carieră se regăsesc în interviul acordat agenţiei Agerpres.

“Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe”, a declarat artista.
Anul acesta, Mădălina Manole a adus pe piaţa muzicală un nou album – “09 Mădălina Manole” – care conţine 12 piese şi pe care l-a terminat de înregistrat la sfârşitul lunii ianuarie, după o perioadă în care şi-a dedicat în totalitate timpul băieţelului ei.

“Sunt melodii noi, câteva cântate în limba engleză, în care se vor regăsi îndrăgostiţii. “Viaţa e frumoasă lângă tine”, “Marea dragoste”, “Sunt îndrăgostită”, “Cineva chiar te iubeşte” sau “Without You” sunt câteva dintre melodiile pentru îndrăgostiţi. Am şi o baladă, pentru că n-am cum să-i uit pe cei care sunt mai puţin norocoşi în iubire. Balada se numeşte “Suflet gol” şi cred că am să-i cam răscolesc pe cei mai nenorocoşi în iubire, nu am ce să fac”, a declarat pentru Agerpres Mădălina Manole.

Ea a precizat că, deşi materialul era gata de ceva vreme, a amânat lansarea lui pentru că pe “lista sufletului său” erau trecute câteva vise, neîmplinite până anul trecut: “o căsuţă, un copil şi omul care să-i stea alături la bine şi la greu”.

Mădălina descrie relaţia sa cu fanii printr-o strofă a unei melodii: “Sunt şi eu tot aşa cum sunteţi voi/ Şi mă simt de parc-aş fi o mică stea/ Trec mereu printre secete şi ploi/ Dar mi-e bine când vă ştiu în faţa mea!”.

 

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă