20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialUdrea va avea un purtător de cuvânt

Udrea va avea un purtător de cuvânt

Elena Udrea a afirmat pe Facebook, că în perioada următoare va desemna un purtător de cuvânt care să ţină legătura cu presa şi care să exprime punctele de vedere ale deputatei pe alte teme decât cele juridice.

"În perioada următoare, voi desemna un purtător de cuvânt pentru mine care să poată ţine legătura cu presa şi care să poată susţine punctele mele de vedere pe alte subiecte decât cele juridice de care se ocupă avocaţii", a afirmat Udrea prin intermediul reţelei de socializare.

Citeşte şi: ÎCCJ a publicat motivarea arestării preventive a Elenei Udrea

Această declaraţie face parte dintr-o serie de precizări pe care Udrea le-a făcut pe Facebook. Astfel, fosta lideră PMP a subliniat faptul că presa contribuie la formarea unei imagini de vinovăţie. 

"Sunt “tocată” sistematic în presă şi acest asalt asupra mea are ca rezultat creşterea presiunii asupra magistraţilor şi impunerea unei imagini publice de vinovăţie, care apoi se transformă în argumente pentru acuzatori. De aceea, înţeleg să mă apăr comunicând activ, pentru a se auzi şi varianta apărării", a spus Udrea.

De asemenea, Udrea a precizat că în declaraţiile sale publice nu va discuta despre dosarele în care este urmărită penal.

"Voi respecta toate condiţiile legale şi nu voi vorbi (cum nu am făcut-o nici până acum) în vreun moment pe fondul cauzelor sau despre persoane implicate în dosare", a subliniat deputata.

​Citeşte şi: Elena Udrea, mesaj pe Facebook după arestare: Am o veste rea şi una bună după decizia ICCJ

Totodată, Elena Udrea a ţinut să precizeze că mesajele care apar pe Facebook sunt transmise de ea telefonic şi postate de echipa de comunicare.

"Mesajele pe care le vedeţi pe pagina mea de Facebook sunt postate de echipa de comunicare şi sunt transmise prin intermediul telefonului, la care am acces zilnic, în mod legal, precum toţi ceilalţi care se află în arest", se arăta în postarea pe reţeaua de socializare. 

La finalul postării, deputata a respins speculaţiile conform cărora l-ar angaja pe William Brânză ca avocat.

" Am văzut că se încearcă impunerea ideii că William Brânză ar putea să se constituie într-o curea de comunicare între mine şi Dorin Cocoş. Nimic mai fals. Din punct de vedere legal, acelaşi avocat ar putea să reprezinte două persoane, dar, pentru a nu lăsa loc de speculaţii, precizez că nu voi apela la serviciile juridice ale domnului Brânză", a mai declarat Udrea. 

Cele mai citite

Rafila: Evoluţia artistului Florin Piersic este una favorabilă

Evoluţia artistului Florin Piersic, operat la Spitalul "Foişor" din Capitală, este una favorabilă, a anunţat sâmbătă ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, potrivit agerpres.ro. "Am şi eu...

Natalia Intotero: Vom asigura și în acest an câte 15000 de lei pentru 10.000 de proceduri de fertilizare in vitro

Programul naţional de fertilizare in vitro va continua și în anul 2024, deși acum câteva luni a fost în pericol din cauza lipsei banilor.  „...

VIDEO. Spectacol pe cerul României. Aurora boreală, la o intensitate care nu a mai fost observată de sute de ani

Aurora boreală, unul dintre cele mai fascinante fenomene naturale, a oferit un spectacol rar și uimitor în noaptea de vineri spre sâmbătă, surprinzând locuitorii...
Ultima oră
Pe aceeași temă