22.1 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialTurnul Eiffel, evacuat din cauza unui "colet suspect"

Turnul Eiffel, evacuat din cauza unui “colet suspect”

Turnul Eiffel era în curs de evacuare miercuri, în jurul orei 18.00 (19.00, ora României), din cauza prezenţei unui “colet suspect”, a anunţat conducerea edificiului parizian, citată de Mediafax.

 

Acest pachet se află la baza Turnului Eiffel, potrivit sursei citate.

Aproximativ 4.000 de persoane urmau să fie evacuate, a precizat o sursă din poliţie. A fost primit un apel telefonic anonim, a adăugat sursa.

Aceasta este a patra oară în câteva luni când Turnul Eiffel este evacuat din cauza unei alerte cu bombă. Cele trei alerte precedente s-au dovedit a fi false.

Brigada criminalistică a poliţiei judiciare pariziene a fost însărcinată cu ancheta privind prezenţa coletului sesizat miercuri.

Turnul Eiffel, un loc emblematic şi unul dintre cele mai vizitate din Paris, care figurează pe o listă cu potenţiale ţinte ale atentatelor teroriste în Europa, potrivit serviciilor de informaţii occidentale, a fost vizitat de 6,6 milioane de persoane în 2009, când s-au împlinit 120 de ani de la construcţia sa.

Cele mai citite

Nicușor Dan afirmă la Bookfest că s-a schimbat mentalitatea privind zona istorică a Capitalei

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, sâmbătă, că se schimbă mentalitatea privind zona istorică a oraşului şi a pledat pentru integrarea acestei...

Cel puțin 19 răniți în urma atacurilor rusești auspra rețelelor electrice ucrainene

Cel puţin 19 persoane au fost rănite în urma atacurilor ruseşti asupra reţelei electrice ucrainene produse sâmbătă, au anunţat autorităţile, citate de The Guardian,...

Evenimente de Ziua Copilului în București

Numeroase evenimente au fost pregătite pentru copii, în Bucureşti, cu ocazia zilei de 1 Iunie, printre care "Porţi deschise" la Camera Deputaţilor, o nouă...
Ultima oră
Pe aceeași temă