12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialTurism social la Marea Neagra

Turism social la Marea Neagra

Capetele de sezon estival sunt momente prielnice pentru derularea unor programe sociale, pentru ca in aceste perioade turistii nu se prea inghesuie sa-si petreaca vacanta la malul marii. Pentru persoanele cu venituri reduse, o veste buna este ca peste cateva zile va fi reluat programul "O saptamana la mare", care a fost organizat si in anii trecuti. Astfel, in perioada 1 mai–15 iunie, se pun in vanzare, prin agentiile de turism, pachete de servicii care constau in sase zile de sejur. Cazarea se face in 24 de hoteluri de una, doua sau trei stele. Costul unei vacante achizitionate prin acest program variaza intre 99 si 149 de lei. Masa nu este inclusa in suma. Vanzarea locurilor disponibile se face dupa principiul "primul venit, primul servit". Programul "O saptamana la mare", derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, are ca scop utilizarea mai eficienta a locurilor de cazare in unitatile hoteliere de pe litoralul romanesc. Un alt scop al acestui program este facilitarea accesului la vacante pentru un numar cat mai mare de persoane, la un pret redus. Ca in fiecare an, vanzarea pachetelor se va face dupa principiul "primul venit, primul servit". Organizatorii si hotelierii spera ca un numar cat mai mare de  turisti romani sa apeleze la serviciile acestui program.

» Hoteluri

Cazarea se face in 24 de hoteluri de una, doua sau trei stele. Hotelurile participante la acest program sunt Aurora**, Piccadilly**, Delta**, National** (Mamaia), Cupidon**, Belvedere**, Valul Magic***, Apollo*** (Eforie Nord), Sanziana*, Busola* (Eforie Sud), Dacia**, Romanta** (Neptun), Banat** (Olimp), Meteor***, Cometa** (Jupiter), Sanda** (Venus), Astra**, Zenit** (Mangalia), Hellios Inn* (2 Mai).

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă