10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialTrupul neînsufleţit al lui Fănuş Neagu a fost depus la Uniunea Scriitorilor

Trupul neînsufleţit al lui Fănuş Neagu a fost depus la Uniunea Scriitorilor

UPDATE: Înmormântarea va avea loc joi, pe Aleea Academicienilor de la cimitirul Bellu din Capitală.  Fănuş Neagu va fi înmormântat la ora 14.00, au declarat reprezentanţii Uniunii Scriitorilor.

Trupul neînsufleţit al scriitorului Fănuş Neagu a fost depus miercuri, în jurul orei 13.45, la sediul din Bucureşti al Uniunii Scriitorilor din România (USR), circa 30 de persoane fiind prezente pentru a-i aduce un ultim omagiu scriitorului, decedat din cauza unui cancer în noaptea de luni spre marţi, relatează Mediafax.

Printre cei veniţi la sediul USR se numără criticul şi istoricul literar Gabriel Dimisianu, criticul de film Valerian Sava, regizorul Alecu Croitoru, scriitorii Gheorghe Istrate, Toma George Maiorescu, Nicolae Dragoş, dar şi Cătălin Avramescu, consilier de stat la Preşedinţie.

De asemenea, în memoria lui Fănuş Neagu, au fost depuse coroane de flori din partea Preşedinţiei României, Academiei Române, Editurii Academiei Române, Uniunii Scriitorilor din România şi a lui Sergiu Nicolaescu.


Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă