18.4 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialTrupul fără suflare al unei adolescente găsit de trecători, azi, în parcul...

Trupul fără suflare al unei adolescente găsit de trecători, azi, în parcul Copou din Iaşi

Macabră imagine, azi, în parcul Copou din Iaşi, unde trecătorii au găsit corpul neînsufleţit al unei adolescente. După cum relatează Mediafax, poliţiştii merg în principal pe varianta unei crime, deşi nici sinuciderea nu este exclusă.

 

 

Martorii şi poliţiştii ajunşi la faţa locului estimează că fata ar avea în jur de 16-17 ani, însă nu a fost găsit niciun act de identitate asupra acesteia, astfel că deocamdată nu a fost stabilită identitatea.

"În momentul în care echipajul SMURD a ajuns la faţa locului, fata era în stop cardio-respirator. Tânăra avea urme de strangulare, dar până acum nu se ştie dacă şi le-a provocat singură sau dacă este vorba de altcineva”, a declarat corespondentului MEDIAFAX prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Echipajul SMURD a încercat timp de o oră să resusciteze pe fată, însă aceasta nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.

La faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje de Poliţie, care au stat de vorbă cu martorii aflaţi în parc la momentul respectiv, ancheta fiind preluată de către un procuror criminalist, care încearcă să stabilască dacă este vorba despre o crimă sau despre o sinucidere.

 

 

Cele mai citite

VIDEO REZUMAT. Petrolul Ploiești rămâne în Superliga. ”Lupii galbeni” au învins Oțelul lui Dorinel Munteanu

Într-o partidă din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal din România, Petrolul Ploiești a reușit să învingă echipa Oțelul Galați...

Mesajul de Paște al SRI-ului: “Nu credem până nu…”

Mesajul viral postat pe rețelele sociale de către Serviciul Român de Informații (SRI) în ziua de Paște a adunat rapid aprecieri și distribuiri. „Nu...

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...
Ultima oră
Pe aceeași temă