14.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialTrupele The XX şi Suede, cap de afiş la noua ediţie a...

Trupele The XX şi Suede, cap de afiş la noua ediţie a festivalului Summer well

În weekend-ul 10-11 august, pe Domeniul Ştirbei din Buftea, va avea loc o nouă ediţie a festivalului de muzică Summer Well. În cele două zile de festival, zece trupe şi cântăreţi pop rock vor urca pe scena din Buftea pentru a oferi publicului concerte live de calitate.

Anul acesta, cap de afiş la Summer Well sunt trupele Suede şi The XX. În prima zi a festivalului vor concerta The XX, The Courteeners, AlunaGeorge, Eugene McGuinness şi Blood Red Shoes. În a doua zi a festivalului, vor urca pe scenă Suede, The Vaccines, Everything Everything, Spector şi The Family Rain.

Citeşte şi FOTO. Summer Well 2011. Ziua I: Culori, bătălii şi ritmuri indie

Scena va fi amplasată în centrul parcului de 25 de hectare din cadrul Domeniului Ştirbei, iar în jurul lacului interior vor exista terase şi zone de relaxare.

Transportul Bucureşti-Buftea, tur şi retur, va fi asigurat pe toată durata festivalului de către organizatori. Autobuzele vor pleca din staţia Muzeul Ţăranului Român (în spatele Muzeului Antipa din Piaţa Victoriei) şi vor circula fără oprire până la Domeniul Stirbey din Buftea.

Preţul unui abonament la festival este de 149 lei în perioada 1-9 august şi 169 lei în zilele festivalului. Abonamentele se găsesc în toate Orange shops şi online pe www.easytickets.ro, www.eventim.ro.

Citeşte şi Ada Milea şi Alexandru Andrieş vor concerta în cadrul primei ediţii a FILIT Iaşi

Festivalul Summer well este organizat de Orange Romania şi a ajuns la ediţia la ediţia a treia, fiind unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din Capitală.

 

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Nicolae Ciucă: „Şansa PNL este să aibă candidat la Preşedinţia României”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că șansa Partidului Naţional Liberal este să aibă un candidat la Preşedinţia României. Prezent la evenimentul care a celebrat...

Peste 1000 de candidați au promovat primele runde ale Concursului național organizat de ANFP

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a publicat rapoartele finale ale Concursului național extins. Primele runde, desfăşurate în perioada februarie – aprilie 2024, au...

Acțiunile de control ale ANAF, în aprilie 2024, au diminuat pierderea fiscală cu 430 milioane lei

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) prezintă raportul lunii aprilie al acțiunilor întreprinse de către direcțiile de specialitate din cadrul ANAF...
Ultima oră
Pe aceeași temă