16.1 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialTrupa Morcheeba revine la Bucureşti

Trupa Morcheeba revine la Bucureşti

Trupa Morcheeba revine la Bucureşti pentru a susţine pe 11 decembrie, la Arenele Romane, un concert în cadrul turneului european de promovare al celui mai recent album al trupei, “Head Up High”.

Albumul “Head Up High” a fost lansat oficial pe 14 octombrie, dată ce marchează şi lansarea primului extras pe single, “Gimme Your Love”.

“Head Up High”, al optulea album de studio al trupei Morcheeba a fost scris de către toţi cei trei membri ai trupei, Paul Godrey (care l-a şi produs), Ross Godfrey şi Skye Edwards. Discul reflectă o serie de schimbări semnificative din viaţa trio-ul, celebrând în acelaşi timp succesul unei cariere care se întinde de-a lungul a optsprezece ani. Atât au trecut de la lansarea albumului lor de debut, “Who Can You Trust”, un icon trip-hop, care i-a propulsat către recunoaşterea mondială, cu milioane de exemplare vândute în lumea întreagă.

Pentru noul album, Morcheeba a colaborat cu invitaţi excepţionali: legenda hip-hop Chali 2na (Jurassic 5) mogulul rap Nature Boy Jim Kelly, James Petralli (White Denim), Rizzle Kicks şi Ana Tijoux. Diversitatea vocilor de pe album subliniază influenţa pe care o trupa exercită asupra asupra unor artişti la distanţă de generaţii întregi.

Biletele la concertul de pe 11 decembrie, de la Arenele Romane, sunt disponibile la preţurile de 220 lei (Golden Ring) şi 120 lei (Regular). În ziua spectacolului, biletele vor costa 250 lei (Golden Ring) şi 150 lei (Regular). Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

GALERIE FOTO. Wanda Nara, ambasadoarea unei platforme pentru adulți

Wanda Nara, soția și impresara fotbalistului argentinian Mauro Icardi, și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare că a devenit ambasadoarea unei platforme asemănătoare...

Dresda: Macron le-a cerut europenilor să se mobilizeze împotriva ascensiunii extremei drepte

Preşedintele francez Emmanuel Macron le-a cerut luni europenilor, la Dresda, în fosta RDG, să se "trezească" în faţa ascensiunii extremei drepte şi a ameninţărilor...

Spania ajută militar Ucraina: va trimite rachete Patriot şi tancuri Leopard

Spania intenţionează să trimită rachete Patriot şi tancuri Leopard în Ucraina, ca parte a unui pachet de arme de 1,13 miliarde de euro, anunţă...
Ultima oră
Pe aceeași temă