14.1 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. VIDEO. Trei traficanți de droguri FRANCEZI, arestați la Timișoara

UPDATE. VIDEO. Trei traficanți de droguri FRANCEZI, arestați la Timișoara

UPDATE. Cei trei cetăţeni francezi prinşi în flagrant, marţi, în timp încercau să vândă droguri la festivalul de muzică electronică din localitatea Stăncilova, judeţul Caraş-Severin, au fost arestaţi de magistraţii Tribunalului Timiş.

Trei tineri francezi au fost reținuți pe 12 august, de procurorii DIICOT Timișoara, sub acuzația de săvârșire a infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc pentru consum propriu, fără drept. Ei vor fi duși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

”Din probele administrate în dosar, rezultă suspiciunea rezonabilă că în data de 12.08.2014, pe parcursul desfăşurării festivalului de muzică electronică în loc. Stăncilova, jud. Caraş Severin, inculpații Savidan Lucile, Mindeau Fabien Roger și Piton Gwenael Jean Michel au vândut droguri de risc şi mare risc participanţilor la festival şi au deţinut – pentru vânzare şi pentru consum propriu – asupra lor şi în interiorul autoturismului pe care îl foloseau importante cantităţi de droguri de risc şi mare risc.

 

Cei trei tineri au fost prinși în flagrant în timp încercau să vândă mai multe doze ce păreau a fi LSD, în timpul unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii traficului ilicit de droguri pe raza județului Caraș-Severin, desfășurată în perioada 11-12 august a.c., de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog şi cei din cadrul S.C.C.O. Caraş-Severin.

Cu ocazia percheziționării autoturismului, înmatriculat în Franța, au fost găsite 70 de grame de haşiş, 10 grame de cannabis, 34 de flacoane ce conţineau clorhidrat de metadonă lichidă şi două flacoane în care se afla substanţă lichidă posibil a fi LSD, din care puteau fi preparate aproape 200 de doze. Asupra tinerilor au fost gățiți și 23.000 de lei şi 585 de euro, bani susceptibili a proveni din vânzarea de droguri”, informează DIICOT.

Cei trei inculpați vor fi prezentați astăzi Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...

Un bărbat de 55 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc din Ploiești

Un bărbat în vârstă de 55 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc de pe strada Mărăşeşti din...
Ultima oră
Pe aceeași temă