12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialTrei eliminati si un potop de injuraturi

Trei eliminati si un potop de injuraturi

Universitatea Cluj a invins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Otelul Galati, intr-un meci in care au fost eliminati trei jucatori, doi de la gazde si unul de la oaspeti, iar antrenorul gazdelor, Alpar Meszaros, a reusit sa-l scoata din minti pe tehnicianul oaspetilor, Petre Grigoras.
Gazdele au ramas in inferioritate numerica in minutul 47, la scorul de 0-1, cand Alin Savu a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Szekely. Opt minute mai tarziu, de la clujeni a mai fost eliminat un jucator, Milan Jovanovici, tot pentru un fault la Szekely. Desi in dubla inferioritate numerica, clujenii au reusit sa egaleze, in minutul 59, prin Goga, care a inscris de la 10 metri lateral dreapta. In minutul 65, Sergiu Costin l-a faultat in careu pe Bad, gest care i-a atras eliminarea, iar centralul Coltescu a dictat penalty pentru U Cluj. Lovitura a fost executata de Silvasan, care a adus in avantaj echipa gazda, 2-1.
La final, tehnicianul oaspetilor, Petre Grigoras, a fost de parere ca echipa sa este una… "de idioti", deoarece nu au profitat de faptul ca au avut doi jucatori in plus si au condus cu 1-0. "Sincer, suntem o echipa de idioti, in frunte cu mine, sa nu credeti ca eu ma exclud. Din pacate, n-am reusit sa castigam, sa ne consolidam in ceea ce priveste punctele. Suntem niste idioti si niste prosti, iar gazdele au meritat victoria", a spus Grigoras.
Invingator, antrenorul gazdelor, Alpar Meszaros, a declarat ca victoria reprezinta "o gura de aer" pentru ardeleni, care mai au astfel sanse de salvare de la retrogradare. "Ne bucuram ca am castigat. Am facut 20 de puncte, daca pierdeam nu mai aveam nici o sansa. Se pare ca in deplasare jucam mai bine. Victoria asta este o gura de aer pentru jucatori, pentru suporteri, pentru noi toti".

SCANDAL
Petre Grigoras l-a acuzat pe antrenorul Universitatii, Meszaros Alpar, ca a injurat "huliganic" in timpul meciului. "N-am vazut de foarte mult timp un antrenor de Liga I care sa-si permita sa injure huliganic in timpul meciului. L-a injurat pe Szekely intr-un mod foarte urat, iar eu daca eram in locul jucatorului saream la el si il luam de gat. La nivelul antrenorilor, Universitatea Cluj este in Divizia C. Sper sa nu-l mai intalnesc in viata mea pe acest om."
Mezsaros s-a aparat spunand ca Szekely, care a provocat ambele eliminari ale clujenilor, a injurat primul. "El m-a injurat prima data si toata banca noastra, de aceea a sarit toata lumea cu gura la el, nu numai eu. Sa fie bucuros ca se duce acasa si e bine."

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă