17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialTrei drumuri naţionale din Galaţi, Vaslui şi Bacău rămân închise din cauza...

Trei drumuri naţionale din Galaţi, Vaslui şi Bacău rămân închise din cauza zăpezii

Trei drumuri naţionale, în judeţele Galaţi, Vaslui şi Bacău, rămân închise în urma ninsorii abundente şi viscolului, în timp ce pe altele se menţin restricţii sau se circulă cu dificultate din cauza condiţiilor meteo, anunţă Centrul Infotrafic.

Potrivit comunicatului Infotrafic, rămân închise, în urma ninsorii abundente şi a viscolului, următoarele tronsoane de drumuri naţionale: DN24D Tuluceşti – Vârlezi (jud. Galaţi), DN24A Huşi – Murgeni (jud. Vaslui) şi DN11A Podu Turcului (jud. Bacău) – Bârlad (jud. Vaslui).

Circulaţia a fost reluată, în condiţii de iarnă, pe DN23B Măicăneşti – Ciorăşti, în judeţul Vrancea. Pe drumurile naţionale din judeţul Tulcea (DN22, DN22D, DN22E, DN22F, DN22A) şi pe DN24B Huşi – Albiţa se circulă cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Pe DN2F Ivăneşti (judeţul Vaslui) – limita cu judeţul Bacău se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

În judeţul Prahova, pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier a început să scadă în intensitate. Încă sunt coloane de autovehicule de la intarea în Sinaia până în Buşteni, dar fluenţa circulaţiei este din ce în ce mai bună. În zona Puchenii Mari şi între Ploieşti şi Băneşti s-a format ceaţă, vizibilitatea fiind sub 100 de metri.

Pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti ceaţa reduce vizibilitatea la aproximativ 20 de metri pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 14 şi 31 şi sub 100 de metri între kilometrii 31 şi 68, iar pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti s-a lăsat ceaţă între kilometrii 11 şi 36.

În judeţul Ilfov, pe DN1 şi pe DN2, ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri.

În unele zone porţiunile de carosabil uscat pot alterna cu altele acoperite cu gheaţă sau zăpadă, avertizează Centrul Infotrafic.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare, valabilă până pe 2 ianuarie 2015, la ora 10.00, referitoare la vreme deosebit de rece. De asemenea, la noapte şi în cursul zilei de mâine vântul va avea intensificări temporare în sudul Moldovei, jumătatea estică a Munteniei şi în Dobrogea, spulberând zăpada deja depusă.

Cele mai citite

Guvernul a aprobat construcția stadioanelor „Gică Hagi” și „Nicolae Dobrin”! Cele două arene vor costa 175 de milioane de euro

Guvernul a aprobat, în ședința de marți, memorandumurile privind finanțarea noilor stadioane din Constanța și Pitești. Arena „Gică Hagi” din Constanța va avea 18.000...
00:01:06

Indonezia: O nouă erupție a Muntelui Ruang și închiderea unui aeroport internațional învecinat

Muntele Ruang, un vulcan din nordul Indoneziei, a erupt de mai multe ori marți, conform Agenției de Vulcanologie a arhipelagului, provocând evacuări, închiderea unui...

Jucătorul străin cu al doilea cel mai mare număr de prezențe în tricoul FC Barcelona

Marc-André ter Stegen continuă să stabilească noi repere la FC Barcelona. În urma apariției sale în meciul cu Valencia, portarul se află pe locul...
Ultima oră
Pe aceeași temă