15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialTraian Basescu, gazduit vineri de TVR

Traian Basescu, gazduit vineri de TVR

TVR a anuntat ca va acorda vineri, 23 noiembrie, spatiu de emisie presedintelui Traian Basescu, cu doua zile inainte de votul pentru referendum si alegerile europarlamentare, informeaza luni Biroul de Presa al TVR.

"Televiziunea Romana va aloca vineri, 23 noiembrie, un spatiu adecvat mesajului prezidential, urmare a solicitarii adresate postului public de catre Administratia Prezidentiala si tinand cont de punctul de vedere al Consiliului National al Audiovizualului (CNA) in legatura cu aceasta solicitare", informeaza Biroul de Presa al TVR.

TVR respinge, totodata, acuzatiile potrivit carora nu ar fi mediatizat campania pentru referendumul privind votul uninominal. "Televiziunea publica va da, astfel, curs cererii sefului statului de a 'explica importanta participarii romanilor la cele doua scrutine' si respinge, totodata, acuzatiile potrivit carora nu ar fi mediatizat in termenul legal campania pentru referendumul dedicat votului uninominal", mai arata Biroul de Presa al TVR.

TVR mai informeaza ca detaliile privind ora si spatiul de emisie alocate lui Traian Basescu vor fi stabilite cu Administratia Prezidentiala. "Precizam ca ora, spatiul de emisie, locatia, precum si alte detalii de ordin organizatoric vor fi stabilite de comun acord cu Administratia Prezidentiala", potrivit postului public de televiziune.

Presedintele-director general al TVR, Alexandru Sassu, a trimis joi CNA cea de-a treia scrisoare in care intreaba daca aparitia lui Traian Basescu la postul public, in 23 noiembrie, cu doua zile inainte de alegeri, este legala. Consiliul s-a pronuntat in toate cele trei situatii in favoarea sefului statului.

Postul public TVR a fost acuzat de PD si de Administratia prezidentiala ca, in cele trei saptamani din cele patru ale campaniei pentru dublul scrutin de la 25 noiembrie, nu a organizat dezbateri pe votul uninominal, pentru care presedintele Basescu a convocat referendum.

Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă