37 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialTraian Băsescu: Cazul lui Dan Adamescu se referă la prăbușirea deliberată a...

Traian Băsescu: Cazul lui Dan Adamescu se referă la prăbușirea deliberată a celei mai mari societăți de asigurare din România

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, luni seară, la B1 Tv, că dosarul referitor la omul de afaceri Dan Adamescu "nu este cazul Dan Adamescu".

Cazul se referă la prăbușirea deliberată a celei mai mari societăți de asigurare din România, care se extinsese și în alte țări", a declarat Traian Băsescu.

Pe de altă parte, fostul șef de stat a subliniat că deținuții au dreptul la tratament medical corespunzător bolillor de care suferă.

În caz contrar, "este posibil ca sistemul penitenciar din România să facă în acest moment mai multe victime decât a făcut Vișinescu", iar Raluca Prună, actualul ministru, ar putea deveni un Vișinescu 2", susține Traian Băsescu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă