22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialTRAGEDIE. Sotia lui Cornel Dinu a murit

TRAGEDIE. Sotia lui Cornel Dinu a murit

Silvia Dinu, soţia oficialului dinamovist, a încetat din viaţă, după ce în ultima săptămînă a fost internată la secţia Reanimare a Spitalului de Urgenţă Floreasca, potrivit Realitatea.net.

Tragicul eveniment s-a petrecut în urmă cu câteva ore la Spitalul Floreasca din Capitală.Silvia Dinu suferea de mai mult timp de o formă foarte gravă de diabet, boală cu care, de altfel, s-a luptat luni întregi, fiind internată de mai multe ori la Spitalul Floreasca. Silviei Dinu i-au fost amputate, pe rând, ambele picioare, sperând ca astfel că treacă peste cumplita boală.

Acum câteva zile, starea sa de sanatate a Silviei Dinu s-a înrăutăţit brusc, motiv pentru care s-a internat din nou. După a doua amputare, s-a aflat pentru două zile în comă indusă, dar ulterior lucrurile păreau să meargă spre bine.

Din aceleaşi motive, ea pierduse piciorul drept în vara anului trecut, după o operaţie similară, fiindcă diabetul îi afectase decisiv circulaţia periferică şi aceasta era singura soluţie pentru a o salva.

Boala s-a agravat, iar diabetul a dus la arterită şi o stare de sănătate foarte precară: insuficienţă renală (făcea dializa), ciroză, iar inima nu funcţiona tocmai normal.

 

Cele mai citite

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...
Ultima oră
Pe aceeași temă