26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialTragedie in Brosteni, jud. Vrancea

Tragedie in Brosteni, jud. Vrancea

Cadavrul tanarului Dan Paul Norocea, in varsta de 16 ani, elev la Colegiul National Cuza din Focsani, a fost gasit de catre vacarul satului Iulian Tinica, duminica, 18 septembrie, ingropat la marginea padurii de langa Pitulusa, sat din componenta comunei vrancene Brosteni. Elevul Dan Norocea era fiul preotului Tudorel Norocea, care slujeste in acelasi sat.
Dan Norocea plecase de acasa cu o zi inainte si nu mai daduse nici un semn de viata parintilor, de aceea preotul l-a dat disparut duminica dimineata. Ulterior, corpul neinsufletit avea sa fie gasit intr-o groapa din padure, fara haine si prezentand mai multe semne de violenta, precum si cateva lovituri de cutit in zona abdomenului.
Din primele investigatii ale criminalistilor s-a ajuns la concluzia ca tanarul a fost injunghiat intr-o alta locatie, dupa care a fost transportat cu o masina pana in padure, unde a fost ingropat sub un morman de bolovani, aceasta crima fiind comisa de cel putin doi indivizi. Cercetarile continua pentru depistarea criminalilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă