18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialTraficanti de droguri prinsi in flagrant

Traficanti de droguri prinsi in flagrant

» Doi tineri din Eforie au fost depistati de politistii de la Crima Organizata, in masina lor fiind gasite 290 de pastile ecstasy si 5 grame de hasis.

» Valentin Moraru si Robert Boanta au vandut timp de trei luni droguri in cluburi din mai multe statiuni.

Ani buni, retelele de traficanti de droguri au actionat in cluburile de noapte din Mamaia, unde existau numerosi tineri interesati de achizitionarea de stupefiante. De curand, aceasta "afacere" s-a extins si in alte zone ale litoralului, in statiuni mai linistite, cum ar fi Eforie. Politistii antidrog din cadrul Biroului de Crima Organizata Constanta au facut publica in cursul zilei de ieri o captura impresionanta.
Comisarul Aurelian Pavel a declarat ca in cursul lunii iulie luptatorii Compartimentului, procurorii DIICOT si politistii din Eforie au organizat un flagrant, depistand doi tineri care detineau ilicit in vederea vanzarii 290 de comprimate ecstasy si aproximativ cinci grame de hasis. Politistii i-au pandit timp de trei luni pe Robert Constantin Baonta, de 20 de ani, si Valentin Moraru, de 24 de ani, afland ca acestia vindeau narcoticele in cluburi din noapte din Eforie Sud, Eforie Nord si Costinesti. In cele din urma au organizat o "intalnire" cu cei doi, pe strada, traficantii facandu-si aparitia intr-un Logan de culoare albastra, proprietatea lui Moraru. Drogurile in valoare de 180 de milioane lei vechi erau ascunse in mai multe locuri in masina. S-a stabilit ca cei doi vindeau pastila de ecstasy cu 60 RON, iar gramul de hasis cu 80 RON.
Pana la prinderea lor, cei doi au reusit totusi sa comercializeze o cantitate importanta de droguri. Ei nu au vrut sa spuna de unde au cumparat marfa.
Angajat al unei unitati militare din judet, Moraru a declarat ca el nu era decat soferul celuilalt. Cei doi sunt anchetati in stare de libertate.

Cele mai citite

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...

Amenzi de 4,6 milioane de euro pentru 29 de retaileri. Plus: deconectarea și telemunca în UE

Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a declarat, cu ocazia zilei de 1 mai, că telemunca şi deconectarea trebuie să...
Ultima oră
Pe aceeași temă