17.4 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialTOP Rivalele Simonei Halep: Ce româncă o conduce pe a doua jucătoare...

TOP Rivalele Simonei Halep: Ce româncă o conduce pe a doua jucătoare a lumii

Simona Halep a avut parte de un debut foarte bun în SUA, acolo unde a început turneul american de tenis la Cincinnati. Ajunsă în faza superioară a competiției, noul număr 2 WTA atrage asupra sa atenția întregii lumi și este deja văzută ca o mare favorită la US Open. Totuși Simona Halep are câteva adversare în fața cărora trebuie să răstoarne o balanță negativă a întâlnirilor directe, una dintre ele fiind tot o româncă. Ce jucătoare încă îi mai țin piept aflați dintr-un top realizat de România liberă.

Simona Halep este aproape de gloria absolută, lipsindu-i din palmares un titlu de Grand Slam și locul 1 mondial pentru a putea deveni cu adevărat o legendă a tenisului. O altă provocare a româncei este însă și depășirea în meciurile directe a marilor ei rivale. În total 17 jucătoare din prima sută mondială au un bilanț pozitiv împotriva Simonei Halep, dintre care doar 9 jucătoare în top 50 WTA. Nu este o cifră mare având în vedere că Halep are doar 22 de ani iar ascensiunea până în topul WTA a cunoscut-o în ultimul an. În plus nu a mai jucat cu multe dintre aceste tenismene de dinainte de schimbarea de formă.

Printre cele mai de temut adversare ale româncei se numără: Serena Williams (0-3, în meciuri directe), Maria Șarapova (0-4), Agnieszka Radwanska (2-4) și Victoria Azarenka (0-2). Halep are șansa să reducă avantajul Mariei Șarapova chiar în sferturile turneului de la Cincinnati, acolo unde o va întâlni sâmbătă dimineața (02.00, ora României).

Vezi în galeria foto de mai sus ce alte jucătoare o conduc pe Halep cu mai mult de 2 victorii, dar și care este românca din top 100 mondial care are un bilanț pozitiv în fața numărului 2 WTA.

 

Cele mai citite

BNR menține dobânda cheie la 7% pe an

Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României a decis, luni, să menţină rata dobânzii de politică monetară la nivelul de 7% pe an,...

FOTO. WhatsApp pregătește schimbări majore. Aplicația își va modifica designul

WhatsApp, aplicația cu milioane de utilizatori, își pregătește utilizatorii pentru o serie de schimbări semnificative. Una dintre cele mai notabile este modificarea designului aplicației....

Ambasada Elveției citează versurile lui Nemo: “Cine decide ce este greșit, ce este corect? Totul este echilibru, totul este lumină”

Ambasada Elveției în România transmite pe internet un mesaj în care citează versurile cântecului interpretat de Nemo, care a câștigat finala concursului Eurovision 2024. "Lasă-mă...
Ultima oră
Pe aceeași temă