12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialTop cele mai utile aplicaţii culinare în perioada Paştelui

Top cele mai utile aplicaţii culinare în perioada Paştelui

Pentru perioada Paştelui există o sumedenie de aplicaţii mobile care oferă utilizatorilor de smartphone-uri idei pentru vopsitul ouălor sau reţete culinare pentru mâncăruri tradiţionale şi de post.

„Cei care apelează la ajutorul aplicaţiilor mobile în această perioadă caută în special reţete pentru mâncăruri sau idei noi pentru decorarea ouălor de Paşte”, a explicat specialistul Radu Boancă de la The PhoneGeeks.

Printre cele mai utile aplicaţii culinare se numără 100+ Easter Recipies, Easter: 50+ recipies, cu reţete de mâncăruri specifice sărbătorilor, dar şi aplicaţia iOS, pentru iPhone, Eggs from Dash! Recipies, dezvoltată special de Dash Magazine. O altă aplicaţie folositoare, Easter recipies & tips, oferă, pe lângă reţete, şi sfaturi despre cum să petreci cât mai interesant Paştele, în familie sau cu prietenii.

În ceea ce priveşte aplicaţiile culinare în limba română, în sprijinul gospodinelor vine aplicaţia Reţete de Post, cu o interfaţă simplă, sortată pe categorii de mâncăruri, sau aplicaţia pentru Android a site-ului www.retete-de-mancare.ro, unde pot fi găsite reţete pentru orice ocazie, având o secţiune dedicată reţetelor de Paşte.

Alte aplicaţii recomandate de specialiştii PhoneGeeks în această perioadă sunt cele cu idei şi sfaturi pentru prepararea ouălor de Paşte, precum Egg Timer Free, o aplicaţie pentru Android care calculează timpul necesar fierberii ouălor.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă