10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialTop 5 cele mai scumpe mașini din 2014 (partea II)

Top 5 cele mai scumpe mașini din 2014 (partea II)

 Pe lumea aceasta există tot felul lucruri pe care unii oameni cheltuiesc averi și sume exorbitante de bani. În general vorbim despre persoane care au venituri atât de extravagante, iar prețul unui bun nu mai înseamnă atât de mult pentru ei, ori despre acei oameni care au pasiuni pentru care ar face orice, dispuși să plătească foarte mulți bani pentru a-și întreține pasiunile, hobby-urile și gusturile rafinate.

 Printre cele mai scumpe pasiuni pe care le au oamenii, în special bărbații, se număra mașinile. Acestea pot atinge cote de lux impresionante, atât din punctul de vedere al prețului, cât și al designului sau caracteristicilor pe care le au.

 În continuare îți prezentăm alte dintre cele mai scumpe mașini din 2014 (partea II din II)

 Rolls-Royce Phantom Extended Wheelbase

 Este de origine din Marea Britanie și are un motor de 6.75 litri V-12, cu un preț de 298.000 de dolari. Acest model este cu aproximativ 22 de centimetri mai lung decât cel standard. Cameră extra din spatele mașinii iese cel mai tare în evidență, unde proprietarul ar putea să își petreacă cea mai mare parte din timp.

 Ferrari F12 berlinetta

 Este de origine din Italia și are un motor de 6,3 litri, V-12. Acesta poate ajunge la 62 de mile / oră în doar 3, 1 secunde.

 Pornește cu prețul de 315.888 de mii de dolari și are o limită de viteză maximă de 211 de mile / oră.

 Bentley Musanne

 Este de origine din Marea Britanie și are un motor de 6, 75 litri, cu twin-turbo V-8 și pornește de la prețul de 298.000 de dolari. Prezintă un design absolut deosebit și ne putem referi la această mașină că fiind o bijuterie în adevăratul sens al cuvântului.

 Aston Martin Vanquish

 Este de origine din Marea Britanie și are un motor de 6.0 litri V-12 și pornește de la prețul de 279.995 de mii de dolari. Arată într-un mod inedit și este coupe. De asemenea, se poate decapota.

 Mercedes-Benz CL65 AMG Coupe

 Este de origine din Germania și are un motor de 6.0 litri, cu bi-turbo V-12 și pornește de la prețul de 215.500 de mii de dolari.

 Sursă foto: www.forbes.com 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă