19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialTop 10 mesaje PENIBILE pe care nimeni nu vrea să le primească...

Top 10 mesaje PENIBILE pe care nimeni nu vrea să le primească de Paşte!

De Paşte, românii încearcă să fie mai buni si cred că dacă trimit SMS-uri persoanelor din agenda vor reuşi “să-şi lase loc de bună ziuă”. În mare parte acest lucru este adevarat, însa este de preferat sa de feresti de mesajele penibile pe care nimeni nu si le-ar dori sa le primeasca. Libertatea.ro a întocmit un top al acestor SMS-uri si îti spune ce mesaje ar trebui sa nu trimiti cu ocazia acestei sărbători, potrivit realitate.net.

1.”Iepuraşul mustacios e de Paste norocos. Nu-ti lăsa cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înrosit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!”

2. “Un iepuraş tare drăgalaş a ieşit în cale cu viteza mare şi-ţi ureaza neîncetat sa ai Paste Minunat şi Hristos a Înviat!”

3. “M-a contactat iepuraşul si mi-a zis că eu o să fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin în dilemă! Ar trebui ca în dimineata de Paste sa ajung în gradina ta dar parca tu nu ai gradina… să vin pe balcon? Aştept răspuns”

4. “De Paste sa iei de pofta, să nu mănânci de foame, carnea de miel care are cam 200 de calorii la suta de grame”

5. “Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în doua soapte să-ţi dau un mesaj de Paşte”

6. “16 iepuraşi: 8 se spionează, 5 sunt la somnic şi frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de sarbatori, iar ultimul a citit Un Nou Paste Fericit”

7. “Iepuraşi nenumarati/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş”

8. “Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ziua învierii”

9. “Ce face un cal pe un câmp de cannabis? Paşte fericit”

10. “Iepuroiul nu mai vine/ Ca nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Că e criza în buget…/ Asa ca s-a îmbătat,/ Ca să nu fie crizat…”

Cele mai citite

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Trupa Roxette are o nouă solistă. Per Gessle o confirmă pe Lena Philipsson ca fiind noua cântăreață a trupei

Lena Philipsson va fi noua solistă a trupei Roxette. Per Gessle a confirmat-o pe Lena în urma decesului co-fondatoarei Marie Fredrikkson în 2019. Conform informațiilor...

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă