13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialToate conturile pot fi incheiate inca de astazi

Toate conturile pot fi incheiate inca de astazi

Astazi avem parte de o noua seara cu meciuri in grupele Ligii Campionilor, in urma carora s-ar putea rezolva toate necunoscutele din primele patru grupe. Revelatia Grupei A, Bordeaux, dupa ce a castigat ambele meciuri cu Bayern, si-a asigurat prezenta in optimile competitiei. De acest lucru poate profita Juventus, care, cu o victorie in Franta, s-ar desprinde decisiv de nemti. In aceste conditii, meciul de astazi Bayern München-Maccabi Haifa nu ar mai conta decat pentru stabilirea echipei care va termina pe locul trei, cu un plus pentru bavarezi, care au patru puncte avans in clasament fata de israelieni.

Chiar daca etapa trecuta nu a reusit decat un 3-3 cu TSKA, Manchester United, care are sase puncte avans in fata rusilor, si-a asigurat prezenta in optimi gra-tie victoriei de la Moscova. Besiktas vine azi pe Old Trafford cu speranta ca elevii lui Ferguson sa joace mai relaxati, astfel incat turcii sa scoata un rezultat care sa-i mentina in cursa pentru primavara europeana. Depinde cum vor aborda meciul, pentru ca pana acum evolutiile lor in Anglia au fost fluctuante. Besiktas a reusit sa castige in 2003, 2-0 cu Chelsea, dar au pierdut usturator in 2000, 6-0 pentru Leeds United, si catastrofic in 2007, 8-0 pentru Liverpool. La Moscova, in celalalt meci din Grupa B se vor intalni TSKA si Wolfsburg. Nemtii au trei puncte avans iar in meciul-tur au castigat cu 3-1, asa ca rusii, pentru a urca pe pozitia a doua, au nevoie astazi de o victorie la scor.

Milan a invins la Marsilia cu 2-1 si daca astazi pe San Siro va mai reusi o victorie in fata francezilor va avea asigurat locul doi in Grupa C. Cealalta echipa cere are mari sanse de a juca in optimile Ligii Campionilor este Real Madrid, care deocamdata imparte primul loc cu italienii, dar astazi are un meci socotit mai usor, pe Bernabeu, cu FC Zürich, echipa pe care a invins-o in Elvetia cu 5-2.

In Grupa D, ocupantele primelor doua locuri au fost cunoscute inca de etapa trecuta. Ramane de stabilit cine va termina in fotoliul de lider, Chelsea sau Porto? In meciul-tur, londonezii au castigat pe Stamford Bridge cu 1-0, au un punct avans in clasament in fata lusitanilor, astfel ca, daca vor scoate un egal la Porto, vor ramane pe primul loc. Atletico Madrid, doua puncte, si APOEL Nicosia, un punct, au ramas sa se dueleze pentru prezenta in 16-imile Ligii Europa. La Madrid, cele doua echipe au remizat, 0-0, iar un nou egal azi la Nicosia i-ar avantaja pe spanioli, care au si avantajul ca in ultima etapa vor juca acasa cu Porto.

Cele mai citite

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...
Ultima oră
Pe aceeași temă