18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialTivadar a ajuns la "U" Jolidon Cluj

Tivadar a ajuns la “U” Jolidon Cluj

Echipa de handbal feminin „U” Jolidon Cluj a terminat cele două cantonamente cu caracter fizic şi a reluat pregătirile în sală, pentru turneele amicale ce vor urma. Printre jucătoarele pregătite de Gheorghe Covaciu se antrenează şi una dintre cele mai productive handbaliste la linia de nouă metri în sezonul trecut, golghetera de la HCM Roman, Mihaela Tivadar. Revenită în oraşul de pe Someş după o pauză de cinci ani, timp în care a devenit campioană naţională cu Rulmentul Braşov şi Oltchim Râmnicu Vâlcea, dar şi campioană a Spaniei cu Elda Prestigio, „Miki” s-a întors acasă pentru a încerca să facă performanţă şi la formaţia clujeană. „Mă bucur că m-am întors la Cluj şi voi da tot ce am mai bun din mine pentru a ne clasa pe un loc cât mai înalt. Evident, ţinta noastră este accederea în grupele Ligii Campionilor, va fi greu să ajungem acolo, dar dacă nu vom reuşi sper să avem măcar un drum cât mai lung în cupele europene, iar în campionat să repetăm măcar performanţa din sezonul trecut”, este dorinţa singurului transfer al echipei clujene până în acest moment.

 

Turneul final în Macedonia

Tivadar, 28 de ani, a fost adusă la „U” Jolidon pentru a suplini plecarea Danielei Crap la CSM Craiova, dar antrenorul Gheorghe Covaciu nu se mulţumeşte cu atât. „Sper ca cei din conducerea clubului să-mi mai facă o surpriză şi să-mi mai aducă o aruncătoare de la nouă metri şi o extremă. Dacă mai vin aceste două jucătoare, eu zic că putem repeta performanţa din sezonul trecut. Prin venirea lui Tivadar mi-a mai trecut supărarea plecării Danielei Crap, dar îmi mai trebuie aceste două întăriri la echipă. Oricum, le-am spus şi la fete, acest sezon va fi de două ori mai greu decât precedentul, pentru că trebuie să ne menţinem acolo sus şi, în plus, vom mai juca şi în cupele europene. Chiar dacă turneul de accedere în grupele Ligii Campionilor se va desfăşura la Skopje, avem şansa noastră şi mergem să ne-o jucăm”, a declarat tehnicianul „studentelor”. Până la turneul final de Champions League, care se va desfăşura în perioada 17-19 septembrie, în Macedonia, „U” Jolidon va participa la mai multe turnee amicale, cu primul dintre ele chiar în acest week-end, la Reşiţa. Noul sezon al Ligii Naţionale va începe în 5 septembrie, când clujencele vor întâlni pe HCM Roman.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...

pergolele sunt refugiul perfect pentru relaxare

Munca este mai mult decât o necesitate. Prezentă inevitabil în viața de zi cu zi,...

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...
Ultima oră
Pe aceeași temă